Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
slevy / foto: shutterstock

Slevové kupóny vám ušetří spoustu peněz

V současné době se v online světě dostávají do popředí slevové kupóny. České internetové obchody poskytují svým zákazníkům, ať už stálým či novým, zajímavé akce.

Slevové kupóny, které zažívají obrovský boom především v Americe, Velké Británii a sousedním Polsku, shromažďuje tuzemský server SlevovyKupon.net.

Slevové kupóny se používají velice snadno. Když něco nakupujete v internetovém obchodu, může se vám objevit políčko pro zadání slevového kódu. A právě zde byste měli vložit daný kód, který vám konečnou sumu sníží o určitou částku, například o 25 %. Ale existuje celá řada druhů kupónů, nikoliv pouze v procentuálních částkách.

Velice často si uživatelé pletou slevové kupóny s vouchery, které si musí zakoupit. Ale tyto slevové kupóny, které vám sníží výslednou částku o určité procento, jsou zcela zdarma. Nespornou výhodou je, že uplatnit ho může kdokoliv. Nicméně ne všechny internetové obchody takové akce umožňují.

Prostřednictvím portálu SlevovyKupon.net můžete narazit na aktuální slevové nabídky, přičemž akce jsou v řádech desítek procent. Obchody jsou rozdělené do přehledných kategorií - od oblečení a finací, přes elektroniku a knihy, až po jídlo a cestování.

Alza nabízí výhodné slevy a akce na své produkty

Velice oblíbený je internetový obchod Alza, který respektuje moderní technologické trendy. Jestliže chcete do Alza slevový kupón, můžete si vybrat hned z několika variant. Ušetřit můžete na poštovném, například když nakupujete prostřednictvím e-shopu často, potom můžete mít dopravu zdarma na celý měsíc.

Když si koupíte nový chytrý telefon v hodnotě nad tři tisíce korun, potom dostanete od online prodejny dárek v podobě externí baterie. Ale ušetřit můžete také v dalších obchodech, jako například Bonprix, Bonami, Parfums, Litex a další.

K tomuto článku není otevřena diskuze