Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
plna penezenka / foto: shutterstock

Peníze zpět z internetových nákupů

Nakupováním na internetu se rozhodně dá ušetřit, o tom žádná. Nejen že se dá spousta zboží online sehnat levněji, ale zákazníci mají také možnost využít slevových kupónů, akčních nabídek e-shopů či možnosti vrácení peněz.

Právě o té poslední mnoho lidí neví a připravují se tím o stovky korun měsíčně.

Věděli jste, že můžete dostat až 15 % z částky utracené ve svém oblíbeném e-shopu nazpět? Nakupujete tak vlastně s 15% slevou a nemusíte pro to ani hnout prstem. Stačí se zaregistrovat, aby se vám peníze postupně přičítaly na váš účet, a vy jste si je pak mohli nechat vyplatit.

Jak to funguje?

Zaregistrujete se na PlnáPeněženka.cz a můžete nakupovat, jako vždy. Jen je důležité, abyste do svých oblíbených e-shopů zamířili vždy přes odkaz na PlnáPeněženka.cz. Jedině tak se váš nákup spáruje s účtem v PlnéPeněžence a pak za něj dostanete odměnu.

Jakmile si v e-shopu něco objednáte, do 2 dnů se vám v PlnéPeněžence objeví vaše odměna (až 15 % z částky, kterou jste utratili, takže z 1 000 Kč dostanete až 150 Kč). Nejdřív bude ve stavu „registrovaná“, a až ji obchodník potvrdí, můžete si ji nechat vyplatit. Vyplácení částek není omezeno, můžete si tedy nechat odeslat třeba 20 Kč. Když ale vydržíte do první stokoruny, dostanete další bonusy (50 Kč za registraci a až 2 000 Kč za doporučení kamarádům).

Pro jaké e-shopy to platí?

Pro všechny, které jsou uvedené na webu PlnáPeněženka.cz. Hodně se jich týká módy – například Bonprix.cz. Na své si přijdou i milovníci elektroniky – např. Kasa.cz, cestování – Pepa.cz, jídla – DámeJídlo.cz a dalších produktů, které se na internetu běžně nakupují. A kdyby se náhodou stalo, že váš oblíbený e-shop v dlouhém seznamu chybí, můžete kontaktovat podporu PlnéPeněženky, třeba se jim povede s ním navázat spolupráci.

PlnáPeněženka.cz je důkazem, že šetřit peníze je snadné, když víte, jak na to. Snadno získáte třeba 100 korun za pár kliknutí navíc. To se vyplatí, ne?

K tomuto článku není otevřena diskuze