Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
šťastná studentka / foto: shutterstock

Studium MBA otevírá manažerům atraktivní příležitosti

V současné době je trh práce přesycený vysokoškolskými absolventy, kteří ač mají před jménem tři (případně dvě) písmenka, nemohou sehnat dobře placenou práci.

Hlavním důvodem je, že zaměstnavatelé prahnou především po pracovnících s dlouholetou praxí. A zde nastává kámen úrazu, neboť tuzemské vysoké školy se specializují spíše na nabývání teoretických znalostí. Z tohoto vzdělávacího konceptu vystupuje studium MBA, jemuž akreditaci poskytují zahraniční vzdělávací instituce. MBA titul je tedy mezinárodně platný a máte tak větší šanci obsadit i post ve vrcholovém managementu nadnárodní korporace.

MBA je zkratka anglického slovního spojení Master of Business Administration. A pod těmito třemi písmenky se skrývá postgraduální studijní program zaměřený především na management v různých segmentech (zdravotnictví, finance a účetnictví, lidské zdroje, public relations, právo, veřejná správa a podobně).

Proč studovat MBA?

Hlavní výhodou, proč se spousta manažerů rozhoduje pro studium MBA, je časová flexibilita výuky. Výuka probíhá většinou v kombinované formě, pravidelná lektorská setkání doplňuje online výuka. Jednu z 21 poskytovaných MBA specializací lze studovat online, respektive prostřednictvím speciální online platformy vytvořené právě k efektivnímu e-learningu. Časově vytížení manažeři, kteří velice často cestují po celé republice, respektive světě, se mohou do virtuální učebny připojit odkudkoliv.

Vzdělávací instituce Business Institut, která vám poskytne plnohodnotné vzdělání, jako jedna z mála v tuzemsku nabízí možnost online studia profesního programu MBA s reálným vyučováním ve virtuální učebně. V porovnání s konkurenčními vzdělávacími společnostmi Business Institut přistupuje ke studiu jinou cestou, kterou oceňují nejen absolventi a studenti.

Odborní lektoři vám předají cenné informace z praxe, které potom můžete aplikovat v praxi i vy. Účastnit se navíc můžete odborných blokových modulů, coffee breaků a business networkingových setkání, kde máte šanci poznat zajímavé osobnosti. MBA titul vám otevírá bránu do nového profesního života.

Studium MBA otevírá manažerům atraktivní příležitosti

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!