Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
povinné ručení / foto: shutterstock

Poradíme, jak sjednat povinné ručení nejlevněji

Povinné ručení je často řešeným problémem každého majitele vozidla. Jak vybrat to nejlepší a zároveň neplatit příliš vysoké částky? V tomto článku se vám pokusíme poradit, jak to vyřešit a najít to správné povinné ručení.

Výběr nejvýhodnější nabídky spočívá ve srovnání všech dostupných možností

Pokud chcete najít nejvíce výhodnou nabídku, budete muset projít všechny dostupné nabídky. A protože těch je v této oblasti celá řada od bankovních poskytovatelů i jiných společností, zabralo by to velké množství času. Ten snadno ušetříte pomocí srovnávače nabídek. Na portálu TopSrovnání.cz na vás čeká přehledná nabídka povinného ručení podle zadaných parametrů. Nemusíte se hodiny procházet všemi nabídkami na internetu, ale jednoduše si vyberete ze seznamu, který se vám přímo zobrazí.

Sjednejte si povinné ručení na míru

Tím, že zvolíte vhodný typ povinného ručení přesně podle vámi zadaných parametrů, můžete ušetřit až více než 1 000 korun za rok. To už není zanedbatelná částka a jistě se vyplatí věnovat pár chvil hledání té nejlepší nabídky. Povinné ručení podle obsahu představuje variantu pro každého bez ohledu na typ vozidla. Pomocí vyplnění jednoduchého formuláře snadno zjistíte orientační cenu právě za vaše povinné ručení.

Co ještě byste měli vědět při sjednání povinného ručení

To ale není všechno. Výrazně můžete ušetřit díky speciálním bonusům nebo slevám pro poctivé řidiče. Podívejte se na další tipy pro povinné ručení a získáte výhodu v podobě ušetření minimálně několika stovek korun. Navíc přijdete na to, jak se vyvarovat podezřelým nabídkám a sázet opravdu na jistotu. Nad sjednáváním pojištění bývá často dobré zamyslet se ještě před nákupem automobilu. Pečlivě zvažte, jak výkonné vozidlo reálně potřebujete a berte ohled na své finanční možností.

K tomuto článku není otevřena diskuze