Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stahovani / foto: Shutterstock

Stahujte svobodně filmy, hudbu a dokumenty rychlostí blesku

Už Vás nebaví čekat dlouhé hodiny na stažení filmu? Neomezená rychlost ZDARMA je tu!

Znáte to, servery pro svobodné sdílení souborů jsou dnes celkem rozšířené, nicméně jakmile Váš kýžený soubor najdete, musíte čekat někdy i dlouhé hodiny, než se soubor stáhne. Máme pro Vás řešení, na serveru xShare.cz získáte neomezenou rychlost stahování za pouhou registraci. Odpadá zde tedy složité zadávání platební karty a v neposlední řadě i samotná platba za službu. Jinými slovy, za registraci, která je zcela zdarma, získáte to nejdůležitější – rychlost stahování, což je zatím na českém webu unikátní. Jestli patříte naopak mezi ty, kteří často sdílejí soubory pro jiné uživatele, jistě Vás potěší, že i upload neomezenou rychlostí je po registraci zdarma.

Pokud si tedy zde účet vytvoříte, výhody tím nekončí. Můžete například přehrávat MP4 videa přímo z webu. Ty v HD kvalitě poznáte podle značky u náhledu videa. Modrá znamená, že je v HD Ready kvalitě, červená značí přímo Full HD.

xShare tlačítka

Stránky xShare jsou přehledné, na horní liště se Vám ukazují tlačítka typů souborů, mezi kterými si můžete překlikávat. To se hodí, pokud hledáte pouze jeden typ souboru, jako je například mp3. Design webu je moderní, kombinace modré a červené barvy je vyrovnaná a na uživatele působí uklidňujícím dojmem.

A jak je to v praxi? Při testování na širokopásmovém dedikovaném internetovém připojení se nám podařilo dosáhnout rychlosti stahování 300 mbit/s, což znamená například stažení 1GB filmu za méně než půl minuty. V takovém případě čas čekání nestačí ani na uvaření kafe.

Pokud se chcete xShare trochu proklikat, odkaz je zde: 

xShare

Pokud jste rozhodnuti se rovnou registrovat, můžete kliknout sem: https://xshare.cz/register.php

V tom případě už nezbývá, nežli Vám popřát hodně spokojenosti při používání tohoto portálu pro sdílení.

Stahujte svobodně filmy, hudbu a dokumenty rychlostí blesku

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!