Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
virtualni kancelar / foto: https://cz.f-chain.com/

Virtuální kancelář-alternativa pro snadné podnikání

Ušetřete nemalé finanční prostředky s pronájmem kanceláře či ateliéru a zařiďte si ještě dnes virtuální kancelář.

Virtuální kancelář nebo rovnou celé virtuální sídlo je v dnešní době nedílnou součástí podnikání mnoha moderně smýšlejících podnikatelů.

Virtuální kancelář-pro koho je výhodná a co to je?

Tato služba je stále častěji volenou službou mezi stávajícími i začínajícími podnikateli. Nejen že ušetří spoustu finančních prostředků vynaložených s chodem a pronájmem nebytového prostoru.

Ušetří také spoustu starostí spojené s administrací a školením pracovníka na recepci, který je vizitkou celé vaší firmy.

Tato alternativa je také vhodná pro podnikatele, kteří svou práci vykonávají převážně z domova nebo jsou často na cestách. Jedná se o profese, jako jsou pojišťovací a finanční poradci, obchodníci přes internet, programátoři, copywriteři, tlumočníci, architekti nebo třeba stavaři a stavební firmy, kteří často putují po celé České republice

Zřízením virtuální kanceláře si zajistíte lukrativní adresu, která zvýší zájem o vaše služby mezi vašimi zákazníky a obchodními partnery.

Využijte služeb firem poskytující tyto služby i v případě, budete-li chtít svou činnost rozšířit do dalších krajů po celé České republice.

Tak získáte za nízké měsíční náklady nové obchodní partnery a zákazníky, nové kontakty, kterými získáte další obchodní příležitosti, vybudujete značku své firmy a tím i její hodnotu a v neposlední řadě prestiž a důvěryhodnost.

Získáním kanceláře na lukrativní adrese také předejdete častým kontrolám ze strany úřadů a institucí, které ve větších městech vykazují nižší kontroly z důvodu vyššího shluku firem.

Novou adresu budete mít od začátku podepsání smlouvy zapsanou v obchodním rejstříku. Získáte tak soukromí, protože nemusíte uvádět adresu svého bydliště a vyhnete se tak případným kontrolám či nečekaným návštěvám u vás doma.

Pro koho je virtuální kancelář výhodná?

  •   pro všechny podnikatele, kteří nevyužijí kancelář nebo ateliér každý den
  •   jste-li často na cestách
  •   nechcete platit vysoký nájem za nebytový prostor
  •   chcete-li působit v několika regionech
  •   toužíte mít prestižní adresu
  •   upřednostňujete práci s domu
  •   chcete se vyhnout častým kontrolám úřadů

Je tato alternativa legální?

Uvažujete o řízení kanceláře a zároveň napadla vás otázka, zda je tento způsob legální? Dle platných právních norem České republiky je poskytnutí virtuální kanceláře zcela legální. Společnosti, které nabízí tyto služby, musí dle platných norem umístit označení vaší společnosti na budovu a podepsat souhlas o umístění sídla.

Tyto a další náležitosti jsou ošetřeny smluvními podmínkami, kterými se zavazují o legálním zapsání sídla firem na uvedené adresy.

Jak si zařídit virtuální kancelář?

Kancelář si můžete snadno a rychle zařídit ještě dnes. Stačí poskytovateli této služby předat prostřednictvím e-mailu popřípadě telefonicky údaje o vaší firmě. Následně vám poskytovatel připraví smlouvu včetně souhlasu s umístěním sídla vaší společnosti na uvedené adrese.

Podepsáním této smlouvy ať už osobní návštěvou na vašem novém sídle nebo prostřednictvím pošty získáváte novou adresu.

Cena se odvíjí především od lokality. Centrum města je nejdražší lokalitou, ale získáte tak nejatraktivnější adresu. Cena se aktuálně odvíjí také od stále se navyšující poptávky mezi podnikateli a také doplňkovými službami, které jsou spolu se sídlem společnostmi nabízeny.

Protože jsou virtuální kancelář stále více populární a rozšířené, společnosti nabízejí svým klientům zajímavé bonusy v podobě výhodné cenové nabídky umístěním vašeho sídla na jejich adrese po dobu několika let, popřípadě speciální balíčky obsahující některé administrativní služby zdarma.

Protože každý klient potřebuje ke svému podnikání jiné služby, provozovatelé nabízení svým zákazníkům individuální nabídky ušité přímo na míru každému zákazníkovi. Cena se také odvíjí od aktuální poptávky mezi zákazníky.

K tomuto článku není otevřena diskuze