Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
titulka webu / foto: inhaus

Proberte design interiéru s odborníky

Stěhujete se do nového a právě vás čeká příjemná povinnost zařídit si všechny místnosti? Nebo budete předělávat váš stávající byt či dům?

Pak jistě sníte o tom, aby místnosti vypadaly jako z katalogu o bydlení a splňovaly moderní trendy. A dost možná jste už zjistili, že zkombinovat vaše požadavky s dostupným prostorem a finančním rozpočtem není až tak snadné.

Ti odvážnější si rozmístění nábytku v místnosti namyslí sami, zbytek lidí se snaží najít inspiraci na fotografiích na internetu či v časopisech. Ani to však neznamená jasnou výhru, málokdy se podaří interiér zařídit tak, aby opravdu odpovídal fotce. Problém bývá zejména se sháněním podobných kusů nábytku. Zamilujete se do nějaké pěkné sedací soupravy a pak zjistíte, že se v ČR nejspíš nikde koupit nedá. Podobně to bývá i se stolečky, obývacími stěnami či židlemi. Šikovní řemeslníci je sice zvládnou vyrobit zhruba podle obrázku, ale bude to drahé. Dá se tedy zařídit interiér stylově bez pomoci profesionálního bytového designéra?

Hledejte fotky s popisky nábytku

Jistěže dá. Zamiřte na portál InHaus.cz, který se věnuje bydlení, a hned bude celá záležitost snazší. Na tomto webu najdete fotogalerie kuchyní, obývacích pokojů, chodeb i zahrad a u většiny z nich nechybí popisky. Snadno se tedy dozvíte, jak se jmenuje daný model pohovky, nebo budete dokonce přímo odkázáni do e-shopu, kde se dá koupit. Někdy také vidíte, kdo fotku nahrál, takže je možné danou firmu kontaktovat, zda by vytvořila podobný kousek do vašeho domova.

Zeptejte se odborníků

Online časopis o bydlení InHaus.cz je místem, kde se scházejí běžní lidé s profesionálními architekty, bytovými designéry a firmami, které realizují nábytek a doplňky. Kromě toho, že zde na fotografiích objevíte originální křesla, pohovky, lampy, kuchyňské linky a vše ostatní do bytu, se tady můžete také dát do diskuze přímo s odborníky. Jestli vás něco trápí, zeptejte se a získáte odpověď od specialisty. Veškeré tipy, chytré triky a rady dostanete zdarma.

K tomuto článku není otevřena diskuze