Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
lofty Zlín / foto: https://www.max32.cz

Jako v oblacích můžete bydlet i pracovat v centru Zlína

Že si nemůžete dovolit bydlení ve vlastním bytě, natož loftovém, luxusně zařízeném a s výhledem na Zlín?

Nebojte se pronájmu alespoň menšího bytu, který může padnout do vašich rukou za pět let bydlení a splácení investičního nájemného. Kdo chce zainvestovat a zajistit sebe i své děti na budoucnost, nad nákupem loftového apartmánu v multifunkční budově Max32 v centru Zlína nemůže ani chvilku uvažovat.

Nebojte se investice do luxusního bydlení v loftovém apartmánu

Loftové byty jsou výdobytkem současné architektury, který vyhovuje lidem, již mají rádi rozlehlé prostory s minimem příček a mnohdy v několikaúrovňovém interiéru. Luxusní vybavení v minimalistickém stylu, moderní zařízení kuchyně i koupelny včetně zabezpečovacího systému bytu a celé budovy Max32, kde jsou lofty a kanceláře umístěny, to jsou základní předpoklady kvalitního bydlení. Poslední šance k bydlení ve 14 loftových apartmánech v Max32 se nabízí zájemcům o tento typ bydlení. Jejich výstavba již finišuje, nastěhování je možné od 1. srpna 2017. Jiné loftové apartmány se stavět nebudou!

Pronájem bytů ve Zlíně a pronájem kanceláří Zlín

Zařízené lofty s rozlohou 41 metrů čtverečních se pronajímají od 10 400 korun plus poplatky za služby a energie. Kdo má zájem o pronájem bytů ve Zlíně s možností investičního nájmu, díky němuž mu po několika letech byt připadne, zaplatí 8900 korun včetně DPH (plus poplatky za služby a energie). V bytech jsou kuchyň, obývací pokoj a jídelna s moderním zařízením. Okna mají izolační trojsklo, pokoje zase detektory kouře, v bytech je vysokorychlostní internet i bezpečnostní systém. Objekty Max32 mají čtyři výtahy, recepci s non-stop službami, restauraci, fitness a wellness centrum, obchody, kryté parkoviště a travnaté plochy pro chvíle relaxace. Pronájem kanceláří Zlín začíná na 3990 Kč/měsíc bez DPH (+ služby a energie).

 

K tomuto článku není otevřena diskuze