Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
ilustrace chytrá miska / foto: https://mujpetkit.cz/

Chytré misky pro domácí zvířata samy dávkují žrádlo a brání vzniku střevních bakterií

Chcete vědět, kolik přesně má váš pes či kočka dostávat žrádla? Chytrá miska pro psy přesně zváží potřebnou dávku krmiva, a tak se nikdy nestane, že zvíře bude přežrané nebo naopak hladové.

Antibakteriální materiály, z nichž jsou misky vyrobeny, brání vzniku bakterií podporujících průjmy. Speciální tvar nádoby s podložkou je skvělou ochranou podlahy před vylitím či převrácením krmné nádoby.

Krmné nádoby s kapacitou pro malá i velká plemena psů

Misky pro psy se vyrábějí ve dvou velikostech: pro malá a střední plemena i pro velké psy. Nádoby Fresh mají kapacitu 0,45 litrů, vejde se do nich dvě stě gramů krmiva a vyhovují tak menším psům. Misky Fresh Metal mají obsah 1,7 litru, proto jsou vhodné pro větší zvířata. Jak chytré misky skutečně fungují? Nádobky zváží potřebnou dávku potravy a přesně určí vyhovující krmný plán pro zvířata. Dají se používat pro krmení psů i koček. Všechny informace se zaznamenávají přes mobilní aplikaci, jež je součástí produktu zdarma. Misky jsou elektronická zařízení, do jejichž středu se umisťuje baterie. Ovšem díky promyšlené optimalizaci nádob baterie vydrží déle než rok intenzivního provozu.

Antibakteriální účinek chytré misky s promyšleným a ochranným designem

Nový antibakteriální materiál BioCleanAct, ze kterého jsou misky pro psy a kočky vyrobeny, potlačuje bakterie způsobující průjmy a další střevní infekce – Escherichii coli a Staphylococcus aureus. Tento antibakteriální účinek není jediným znakem čistoty, jaký do vaší domácnosti přinese nová miska pro zvířata. Jednoduchý, a přesto promyšlený design misek a pogumovaná vrstva podložky mají za úkol stabilitu nádoby. Končí mlácení miskou a dožadování se další dávky krmiva, stejně jako rozlévání vody i vysypávání žrádla z nádoby.

K tomuto článku není otevřena diskuze