Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
dárky ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Poradíme vám, čím rozveselíte zachmuřenou tchyni i znuděnou manželku

Pugéty jako dárky nestačí, s bonboniérami už sotva uspějete, alkohol se ve vaší rodině nepije – kde stále brát inspiraci pro rozveselení nabručené tchyně či manželky, která je poslední dobou nějaká naštvaná?

Vtipné dárky jsou určeny dámám všeho věku, chlapcům i pánům v letech, stejně jako serióznějším učitelkám ve škole.

Vtipný úplatek pro rozzlobenou učitelku

I když se říká: Neber úplatky, neber úplatky, pokud potřebujete ve škole vyžehlit nějaký průšvih vašeho rošťáka, možná byste mohli vybrat nějaké vtipné dárky. Veselý hrnek s motivem, pěstitelské zázraky v podobě živých masožravek, držáky ve tvaru nohy nebo ležící postavy, porcelánová nádoba na med a další nápadité produkty z dílny vtipného návrháře najdete na e-shopu Dárkománie.

Praktické dárky pro muže i starší dámy

Dárky pro muže bývají také oříškem pro všímavé partnerky, které stále dokola vymýšlejí praktické vychytávky, ale už jim schází fantazie. Dárkománie myslí za vás! Řetězové držáky na víno, hřebeny ve tvaru pistole, samolepicí LED lampičky na zeď, BBQ označovač – to je jen náhodný výběr z dárků pro chlapce a chlapy. A když už jsme zmínili nafrněnou tchyni, co jí udělat radost silikonovou formou na vajíčka ve tvaru králíčka, citronovým sprejem, dekorativní nálepkou na zeď anebo víceúčelovými kuchyňskými nůžkami? Porozhlédněte se po její domácnosti a nenápadně jí podstrčte vtipnou dekoraci, na kterou se nebude prášit, ba naopak. Vaše tchyně ji bude ráda a s uspokojením používat.

Erotické hry pobaví, potěší a neznudí

Pobavit zachmuřenou manželku mohou erotické hry. Možná bude nejprve prskat, že „z toho jste už dávno vyrostli“, ale takové Sexperimenty, Harašeníčko nebo Chilli Pikantní zotročení by mohlo vnést hodně oživení do vašeho nejen intimního života. Přidáte-li k erotice nějakou kosmetiku a zkrášlující prostředky jako magické natáčky, vaše partnerka uvidí, že stále stojíte o její vizáž a vášeň.

K tomuto článku není otevřena diskuze