Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
úklidová služba ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Paní na úklid? V kancelářských prostorech se více osvědčí služby profesionální úklidové agentury

V práci trávíme většinu dne, proto by měl každý zaměstnavatel dbát na to, aby prostředí ve firmě bylo příjemné, a především čisté. Každá společnost, ostatně jistě i ta vaše, se specializuje na určitý obor, v němž vyniká.

U úklidových firem tomu není jinak – proč tedy nepřenechat úklid profesionálům, kteří přesně vědí, co dělají?

Co všechno obnáší profesionální přístup

Jednou z předností profesionální úklidové firmy je, že se dokáže rychle a bez problémů o vše postarat. Pro majitele firem je proto tato varianta maximálně pohodlná, ať už se rozhodnou pro pravidelný úklid kanceláří, nebo jednorázový generální úklid. Organizace pracovních sil, nákup čisticích prostředků a další záležitosti jsou na úklidové firmě, zákazník jen nadiktuje požadavky. Na její bedra také obvykle přechází odpovědnost za škodu. Cena v poměru k výkonu nebývá až tak vysoká, navíc některé společnosti mohou nabídnout náhradní plnění – s úklidovou firmou COMPLEX s.r.o. tak například dokážete ušetřit až 36 % nákladů.

Špičkové zázemí

Základem správně odvedené práce je zkušený, odborně proškolený personál. Zázemí špičkové úklidové firmy ovšem nabízí ještě víc: nejmodernější technologie a prostředky. Tyto firmy většinou disponují také vlastním kontrolorem kvality, díky němuž dokáží přesně vyhodnotit způsob a četnost úklidu i správné technologie. Zaměstnanci jsou samozřejmě pravidelně prověřováni.

Úklid, to nejsou jen vynesené koše a umyté podlahy

Větší úklidové firmy obvykle nabízí celý balík služeb. Kromě vytírání, vysávání a čištění koberců je to například mytí oken, vynášení odpadků, utírání prachu z nábytku i veškerého zařízení, sklízení nádobí, leštění nábytku, čištění a dezinfekci hygienických zařízení, leštění dlaždic a zrcadel, odstranění ohmatů ze dveří a jejich okolí… V některých případech se jedná o speciální čištění, které byste sami nezvládli. Profík si dokáže poradit se všemi druhy podlahových krytin a k čištění koberců používá účinné technologie, jako je aktivní mikrovlákno. Pokud jste z Prahy a okolí, vsaďte na úklidové služby Complex s.r.o. a sledujte, jak skvrny mizí…

K tomuto článku není otevřena diskuze