Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
vlastni e-shop / foto: https://www.mioweb.cz/prohlidka/

Láká vás podnikání? Vydělávat můžete i online z pohodlí domova.

Internet je v současnosti nejlevnější a zároveň nejefektivnější prodejní kanál. Není tedy divu, že čím dál více lidí láká podnikání na internetu.

Dobrou zprávou je i to, že na začátku online podnikání si vystačíte zcela sami. Stačí vymyslet pěknou doménu (spolu s názvem vaší značky) a zaplatit hosting pro webové stránky. Díky jednoduchému online editoru na tvorbu webových stránek si dokonce zvládnete sami sestavit profesionální web.

Základ úspěchu je vaše nadšení

Ačkoliv se vlastní tvorba webových stránek může zdát jako ta nejtěžší záležitost, ani zdaleka tomu tak není. Na českém trhu dnes existuje rovnou několik nástrojů pro tvorbu webu, které jsou tak jednoduché, že je zvládne ovládat i člověk, který je programováním a kódováním zcela nepolíben. Stačí mít nadšení a pustit se do toho po hlavě.

NÁŠ TIP: Většina platforem na tvorbu webů poskytuje zkušební verzi editoru zcela zdarma.

 

Intuitivní editor webových stránek musí být hlavně uživatelsky jednoduchý a zároveň profesionální. Pozitivní zkušenost máme např. s českou službou MioWeb, ve které tvorba webu zabere jen pár hodin. Výsledkem bude krásný a funkční web, který vám s pomocí jednoduchého napojení na podpůrné aplikace začne vydělávat peníze online skoro hned. Vše je v tomto kouzelném světě internetu automatizované, ale zároveň se nepřipravíte o radost z tvorby webu - tvoříte si ho totiž sami od prvního vloženého obrázku po poslední prodejní text, takže odpovídá přesně vaší vysněné představě.

Využijte vaší kreativity s lehkostí a přitom efektivně

Jak vidíte, pryč jsou doby, kdy jste měli nápad, ale na jeho realizaci jste potřebovali specialistu, který si za své služby nechal dobře zaplatit. Je to váš projekt, proto se neochuďte o zážitek při samotné tvorbě webových stránek, kde se můžete kreativně vybít. Dobrý pocit z toho, že si sami tvoříte svůj nový business na internetu a ihned vidíte výsledky svého snažení, je totiž k nezaplacení.

Mezi jednoznačné výhody tvorby vlastního webu patří finanční úspora, nezávislost na ostatních, flexibilita při jakékoliv změně na vašem webu a zároveň pocit radosti, že si něco umíte vytvořit na internetu sami - efektivně, a velmi rychle, pokud to je vaším záměrem. Jestli si stále nejste jisti, zda to zvládnete, určitě vyzkoušejte demo verzi zdarma, kterou většina nástrojů poskytuje. Máte tak šanci editor nezávazně vyzkoušet, pohrát si s jeho funkcemi, otestovat pohotovost jeho technické podpory a nebo si jen prožít pocit, jestli je toto ten pravý parťák, se kterým má smysl na internetu podnikat.

NÁŠ TIP: Než začnete, koukněte se na aktuální trendy ve webdesignu.

Ptáte se, jaké mohou být naopak nevýhody tohoto systému práce? Nebo nemáte prostor na vlastní kreativitu, nebaví vás klikat v editoru a za tuto službu raději zaplatíte a věnujete svůj čas rodině, přátelům či ostatním zájmům? Řešením může být jednorázový poplatek agentuře či profesionálovi, kteří vaše webové stránky postaví místo vás. I při tom můžete využít webový editor nebo rovnou výše zmiňovaný nástroj Mioweb a nepřipravit se tak o možnost dodatečných úprav webových stránek, které kdykoliv zvládnete úplně sami.

Forma podnikání z domova není pro každého. Určitě je ale tou správnou cestou pro lidi, kterým není internet cizí a rádi v životě volí nezávislost, jednoduchá řešení i zábavu při práci.

K tomuto článku není otevřena diskuze