Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
konference ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Jak Jinak? To se dozvíte na letošní konferenci MotivP

Vzdělávací společnost MotivP podniká velkou osvětu v oblasti manažerského vzdělávání. Během celého roku chystá akce pro podnikatele, manažery, odborníky z oblasti HR a všechny další zájemce.

Spolupracují s nimi špičkoví řečníci, na jejich konferencích mluví zástupci světoznámých firem. A ani letos tomu nebude jinak.

MotivP na letošní rok chystá již 12. ročník úspěšné manažerské konference. Bude se konat 7. června od 10 do 17 hodin v Praze a ponese podtitul Jak Jinak. Zatím se stále dají zakoupit vstupenky ve zvýhodněné akci 1+1, takže dlouho neváhejte. Zájem bývá obrovský, každoročně se zde schází pravidelní účastníci, ale i nováčci, kteří chtějí zjistit, co je na konferencích MotivP tak speciálního. Přijdete se letos podívat i vy?

Všechno jde udělat i jinak

V oblasti podnikání je spousta věcí, které se nemění –třeba hodnoty, cíle. Všechny firmy chtějí být úspěšné a mít výsledky. Jenže je spousta způsobů, jak těchto cílů dosáhnout. Na konferenci tedy půjde o to, jak známé věci udělat jinak. Top manažeři a odborníci z oboru budou představovat nejrůznější nápady a business modely, které byste mohli aplikovat i ve své firmě.

Sama konference je trochu jiná

Všechny konference MotivP mají jedno společné. Vždy zde panuje přátelská atmosféra, návštěvníci se stávají diskutéry a přednášející řečníci zase hosty. Žádný dress code není, ani nemusíte mít připíchnutou jmenovku na klopě saka. Celé prostředí je velmi uvolněné, budete se zde cítit dobře. MotivP klade velký důraz také na občerstvení a přestávky. Právě během pauz jsou chvíle, kdy si popovídáte s ostatními účastníky.

Čeká vás spousta překvapení

Na každé konferenci MotivP se objeví nějaké překvapení a na té s názvem Jak Jinak se samozřejmě jedno také chystá. Tajemstvím jsou zatím i řečníci, ti budou zveřejňováni až v pozdějších měsících, jakmile skončí akce 1+1 vstup zdarma. V utajení je drženo i místo konání. Protože je téma Jak Jinak, může se klidně stát, že účastníkům přijde 24 hodin předem SMS s instrukcemi, kde se akce koná.

Zajímavé, že? Přijďte i vy nasbírat inspiraci, jak dělat věci jinak.

K tomuto článku není otevřena diskuze