Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Výhledy na prahu / foto: www.psn.cz

Lokalita je to, co dělá bydlení luxusním

Dřív či později každý z nás odroste studentským bytům a touha po spolubydlení ho přejde stejně jako chuť zažívat nepříjemné momenty spojené se špatným bydlením.

To, co nám ve dvaceti přišlo v pohodě nebo naopak jako bonus, se vytrácí. Toužíme po klidném bydlení v hezké lokalitě. Co by taková lokalita měla splňovat a kolik stojí?

Místo, kde si přeje žít každý

Asi málokdo chce bydlet nad hospodou, v blízkosti ubytovny, policejní stanice či průmyslové zóny. Stejně jako tyto faktory snižují cenu nemovitosti, tak parky, školy, dobrá dostupnost a hezký výhled cenu zvyšují. Místo, kde si přeje žít každý musí splňovat několik kritérií. Která to jsou? Podívejme se na ně.

Metropole táhne

Romantika bydlení na vesnici a výhled do přírody má bezesporu své kouzlo, alespoň jednou začas po takovém klidu zatouží každý z nás. Bydlet u lesa daleko od veškerých rušivých vlivů je příjemné, ale neslučuje se to s komfortem moderního života. Proto většina z nás chce bydlet ve městě, kde je veškerá občanská vybavenost, a nakonec i kus přírody a kulturní vyžití. Prestižní lokalitu tvoří také charakter okolních staveb a architektura budovy.

Práce i škola za domem

Nikdo sice nechce bydlet v průmyslové zóně, nicméně dostatek pracovních míst ve městě, turistický ruch, kultura i vzdělávací střediska cenu nemovitosti dokáží vyhnat pěkně nahoru. Ruku v ruce s pracovními místy jde i snadná dostupnost. Komplikované cesty do práce i do školy z vás totiž udělají doživotního řidiče a ztratíte spoustu času.

Výhled i příroda

Výhled prozradí o lokalitě i nemovitosti úplně vše a samozřejmě určí její cenu. Výhled na nábřeží, do parku, do otevřené krajiny či na panorama zářícího města vaše bydlení posune na úplně jinou úroveň. Co oceníte vy, ocení i jiní. Právě výhled udrží tržní cenu nemovitosti stále vysoko.

Nejžádanější lokality v Praze a jejich luxusní rezidence

V Praze je hned několik luxusních nemovitostí, které lákají na vysokou úroveň standardu v historických budovách, moderní zpracovaní architektury a uměleckořemeslně zpracované kvalitní materiály. To vše posazené v nejvyhledávanějších lokalitách, jako jsou Dejvice, Vinohrady nebo Vršovice.

Prodej bytů Praha 6 navíc nabízí skutečně luxusní mezonetové byty, které vyzdvihují historii budovy i místa a doplňují ji o nadstandardní podmínky.

Rekonstrukce s citem pro vznešenost

Rekonstrukcí historických budov se ujala společnost PSN, která vytrhuje domy z šedi a vrací jim život. Jejím cílem je poskytnout lidem bydlení, které pozvedne jejich životní úroveň. V mezonetových bytech v Dejvicích ponechali původní dřevěné trámy, které doplnili o dřevěnou podlahu. Díky střešním oknům a terasám jsou byty krásně prosvětlené denním světlem. Slunný pocit a otevřenost bytu umocňují skleněné prvky, jako jsou dveře a přepážky. Prohlédněte si luxusní byty na https://www.psn.cz/ a najděte svůj nový domov, který si zasloužíte.

Lokalita je to, co dělá bydlení luxusním

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!