Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Do postele jedině Johnnyho Deppa

Není nic romantičtějšího než snídaně v posteli ve dvou. Nejvíce žádaným společníkem je Johnny Depp u žen a Kelly Brook u mužů.

Podle ankety uspořádané hotelovým řetězcem Travelodge mají Britové zcela jasnou představu o tom, s kým by chtěli ráno posnídat v posteli. Jsou to Pirát z Karibiku Johnny Depp a hvězda filmu Smallville Kelly Brook.

Ankety se zúčastnilo 2 500 přispěvatelů a jejím cílem bylo zjistit, proč pomalu zaniká tradice nedělních snídaní v posteli.  "Těžko najdete luxusnější a dekadentní představu toho, jak strávit ráno, než s někým posnídat v posteli," tvrdí člen vedení firmy Leigh McCarron. "Je to jedna z našich národních tradic a určitě stojí za to ji udržet při životě."

Top Ten, který volili muži:

magazin.cz

1. Kelly Brook
2. Denise Van Outen
3. Kylie Minogue
4. Jennifer Aniston
5. Kate Beckinsal
6. Kate Winslet
7. Catherine Zeta Jones
8. Cameron Diaz
9. Holly Willoughby
10. Dawn French

Top Ten podle britských žen:
1. Johnny Depp
2. David Beckham
3. George Clooney
4. Brad Pitt
5. Dermot O'Leary
6. Colin Firth
7. Orlando Bloom
8. Antonio Banderas
9. Gordon Ramsay
10. Hugh Grant

Pokud by podobná anketa vznikla i v České republice, některá jména by se v ní určitě objevila také, většinu by ale Britové zřejmě neznali. A co vy, chtěli byste posnídat v posteli s takovým Karlem Gottem, Vojtou Kotkem nebo třeba Lucií Bílou?

S kým byste chtěli posnídat vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 167