Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dekolt / foto: shutterstock

Velká prsa ji zachránila před basou

Japonská modelka Serena Kozakuro má štěstí, že má opravdu hodně bujné poprsí. Pomohlo jí totiž doslova zachránit svobodu. Nemít ho, už dnes bručí ve vězení…

Před jistým odsouzením jí zachránila právě ňadra, žádné jiné alibi k dispozici neměla. Prsa ale byla nepopiratelným důkazem, že nic špatného neprovedla, vzhledem ke svým rozměrům by totiž znemožnila její únik z místa činu úzkým otvorem.

 

Žaloba vinila modelku z toho, že před rokem rozkopla milenci dveře bytu a vlezla dovnitř, aby se přesvědčila, zda jí chlapík nezahýbá. Kozakuro neměla protizbraň a soudní proces mířil k jasnému rozuzlení, vnadná dívka půjde sedět. Až na poslední chvíli obhájce napadla spásná myšlenka, poměřit ňadra klientky s otvorem ve dveřích.

 

Přišel na to doslova za pět minut dvanáct. Serena se prostě nemohla úzkou dírou protáhnout, neboť obvod jejího hrudníku je 110 centimetrů. A hned byl na tapetě samotný muž, který se okamžitě ocitl v podezření, že díru vykopl do dveří sám, aby mohl modelku žalovat.

 

Každopádně Japonku soud osvobodil a prsatá Serena si mohla zhluboka oddechnout. „Vítězství mi zařídila příroda, díkybohu za to, co mi nadělila,“ uvedla na závěr soudu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 129