Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Školáci / foto: shutterstock

Školní batohy a aktovky Stil potěší prvňáčky i středoškoláky

Každý, kdo má doma dítě školou povinné dobře ví, že děti ke zdárnému absolvování studia potřebují celou řadu pomůcek. Na konci hlavních prázdnin, a v září tak rodiče vyrážejí na velké nákupy.

A mnohdy je doprovázejí i jejich potomci, kteří se chtějí na výběru podílet. Často je ovšem potřeba dokoupit potřebné nezbytnosti i v průběhu školního roku.

Co vše je třeba do školy pořídit?

Na nákupním seznamu rodičů se ocitnou pomůcky předepsané školou, ale také další věci, které chceme svému školákovi či studentovi opatřit my sami. V první řadě bývá nutné pořídit sešity odpovídající požadavkům jednotlivých vyučujících, mnoho škol v dnešní době navíc již nezajišťuje zapůjčení učebnic. Nesmí chybět ani pastelky, vodovky, tempery a další výtvarné potřeby, pravítka, kružítka či vystřihovací písmenka a číslice pro prvňáčky. Tady nemáme příliš volnou ruku, můžeme zvolit maximálně lákavější barevné provedení. Při výběru penálu, školního batohu nebo pytlíku na cvičky už ale můžeme popustit uzdu fantazii.

Jak vybírat školní batohy?

Školní batoh musí být dostatečně prostorný, aby pojal nejen veškeré učení, ale také krabičku na svačinu, láhev s vodou a osobní drobnosti. Jeho konstrukce by měla být dostatečně pevná a velkým plusem je dostatek kapes a přihrádek. Zejména školní aktovka pro prvňáčka by měla umožnit snadnou orientaci ve vnitřním prostoru. Studentský batoh zase musí být dostatečně objemný, aby se do něj vešly i knihy zapůjčené v knihovně. Jako školní batohy pro 1. stupeň často volíme ty se zajímavým obrázkem.

Jaká značka školních batohů je zárukou spokojenosti?

Česká firma Stil dodává na trh školní batohy s nízkou váhou a ve vysoce kvalitním provedení. Zákazníci si navíc mohou kromě samostatných školních batohů zakoupit i sladěné sety. Ty obsahují školní batohy pro 2. stupeň, pro prvňáčky nebo i studentské batohy, penály, boxy na svačinu, peněženky, případně zástěrky a další školní potřeby. Školní batohy Stil jsou dostupné téměř v každém papírnictví. Najdeme je mezi školními potřebami nebo v sekci dárkového balení, ubrousků, blahopřání či párty programu.

Školní batohy a aktovky Stil potěší prvňáčky i středoškoláky

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!