Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Smutek na karanténě / foto: shutterstock

Karanténa a vztahy: Jak se vyhnout ponorce a neriskovat rozchod

Jste s partnerem doma, abyste neriskovali nákazu koronavirem. Být spolu nonstop 24 hodin denně ale zase může ohrozit váš vztah. Přinášíme tipy, jak se v karanténě vyhnout „ponorce“.

Sestavte si denní plán

Čas na práci, péče o domácnost, chvíle s partnerem a chvíle jen pro sebe. To vše byste měla během dne stihnout a nic z toho neopomíjet. Domluvte se s partnerem na časovém rozvrhu, který bude zahrnovat všechny aktivity a ten dodržujte. Pokud jste na home office, hlídejte si pracovní dobu a nevysedávejte u počítače dlouho do noci. A myslete také na sebe. Čtěte si, vzdělávejte se, cvičte a věnujte se tomu, co do vás pumpuje pozitivní energii. Získáte tak lepší sebevědomí a budete milejší i vůči partnerovi.

Bolístky z minulosti nechte spát

Aby váš vztah přežil karanténu, vyhýbejte se konfliktům. Buďte tolerantní víc než jindy, a drobné partnerovy nedostatky nekomentujte uštěpačnými poznámkami. Na pořadu dne nejsou ani výčitky a připomínky dřívějších konfliktů.

Využijte volný čas ke sblížení

Nespěcháte do práce, večer zůstáváte doma a máte dost volného času. Kdy jindy si užívat intimních chvilek než právě teď? Své touhy sdělte partnerovi přímo nebo k němu vyšlete signál, že chcete zažít žhavou noc. Oblékněte si svůdné prádlo, vychlaďte Bohemia Sekt a připravte jahody a kvalitní čokoládu. S těmito afrodiziaky, kterými se můžete vzájemně krmit, vás čeká pořádně vášnivý večer.

Těšte se na lepší zítřky

Všechno zlé jednou skončí. Doma si připomínejte, že situace je jen dočasná a pokud jste v dobré kondici, těšte se ze svého zdraví. Buďte informovaní, ale nepřehánějte to se čtením zpráv o šíření viru. Jaké bude letošní léto? To je věštění z křišťálové koule. Pokud vám ale pomalu pohasíná naděje na all inclusive dovolenou u moře, zkuste přemýšlet nad alternativou. Nezávazně brouzdejte na internetu a diskutujte o možnostech dovolené v tuzemsku. Vždyť Česká republika je tak krásná země!

Karanténa a vztahy: Jak se vyhnout ponorce a neriskovat rozchod

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!