Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nažehlovací obrázky / foto: shutterstock

Nažehlovací obrázky umí zachránit poškozené dětské oblečení

Dětské oblečení je neustále vystavováno různým vlivům, které na něm mohou zanechat neodstranitelné stopy, Pomocí nažehlovacích obrázků však můžeme chytře skrýt skvrny i prodřená kolena, a vyrobit tak originální a opět nositelný kousek.

Když je skvrna neoblomnou a nechce se vzdát

Některé skvrny se prostě rozhodly na oblečení našich dětí usadit trvale. Jen minimum jich sice neodstraníme dobrým čističem na skvrny, ale přesto tady jsou. Nemusíte nechat dítě chodit se skvrnou. Skvrnu umí zakrýt hezké nažehlovací obrázky. Prodává je e-shop Altima.cz.

Nažehlovací motivy květin

Nažehlovací obrázky ukryjí i větší nehody

Roztržená bunda, mnohdy nová, není zrovna něčím, co potěší rodinný rozpočet. Zašít ji téměř nejde. Vždyť jak na rukávu zamaskovat nevzhlednou díru? Ani záplatu nejde dobře našít. Nejlepším řešením jsou nažehlovací záplaty, tedy hezké obrázky, které vady na oblečení spolehlivě zamaskují.

Není oblečení dostatečně atraktivní? Změňte to

Podědilo či dostalo vaše dítě oblečení, které není pro něj dostatečně atraktivní a nechce jej proto nosit? Změňte to pomocí nažehlovacích obrázků či různých nažehlovacích dekorací. I džínsy, které se vaší holčičce nelíbí, začnou být pro ni oblíbeným kouskem ve chvíli, kdy na ně nažehlíte třpytivé kamínkové obrázky.

Nažehlovací záplaty

Nebraňte se poděděnému a bazarovému oblečení pro děti

Mnohdy dostaneme hezké oblečení pro děti od kamarádek, od rodiny i od sousedek. V online bazarech se zase dají koupit balíčky oblečení. Jsou praktickým základem šatníku. Díky nim ušetříme za nákupy, avšak někdy má zrovna ten nejhezčí kousek vadu. I v tomto případě pomohou nažehlovací obrázky. Třeba i na staré skvrny. Z nějakého důvodu totiž tzv. zaprané skvrny, které se neodstranily hned v počátku, dodatečně již odstranit nejdou, byť šlo původně o zcela banální flek.

K tomuto článku není otevřena diskuze