Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Luxusní kabelka / foto: Camera Rules / Shutterstock.com

Birkin kabelky jsou synonymem luxusu, vyplatí se i jako investice

Kdy se na první pohled pozná, že je žena za vodou? Když v rukou nosí kabelku Birkin. Takzvaná “Birkinka” je synonymem luxusu a otvírá všechny dveře do společenské smetánky. Její nositelky by o ní však měly něco vědět.

“Birkinka” není jenom kabelka nebo módní doplněk. Je to symbol luxusu, symbol společenského statusu. Koupit ji lze za několik stovek tisíc korun. A i když se vám nyní možná protočily panenky, pamatujte na to, že se jedná především o investici. Kabelka totiž každým dnem roste na své hodnotě.

Její výroba trvá celé dlouhé dva dny bez přestávek

Kabelka Birkin není z těch, které by se vyráběly jako na běžícím páse někde v Číně ve špinavé fabrice. Je vyráběna se vší precizností, a to dlouhých 48 hodin čili celé dva dny v kuse bez přestávky. Každá taška se navíc vyrábí pouze jedním řemeslníkem. Nestřídá se na ní několik lidí. Navíc tento řemeslník nesmí postrádat požadované vzdělání.

Birkin kabelka

Sama kabelka váží okolo kilogramu

Dalo by se říct, že ženy nosící kabelku Birkin zároveň také posilují. Jenom samotná kabelka váží okolo jednoho kilogramu. A když k tomu započítáme vše, co ženy ve svých kabelkách nosí běžně, musíme konstatovat, že nošení kabelky Birkin se krapet pronese.

Kabelka na pronájem

Nemáte tisícovky dolarů na to, abyste si jednu kabelku značky Birkin zakoupili napořád? Nemusíte truchlit, protože i vy ji můžete nějakou chvíli nosit. Stačí, když si ji zkrátka pronajmete. Jen málokteré kabelky se dají vypůjčit, a právě u kabelky Birkin je to možné. Po pronajmutí si ji buď necháte (čili si ji koupíte), nebo ji zkrátka vrátíte. Je ale třeba říct, že ani půjčovné na týden není nic levného. Kabelka vás vyjde i na stovky amerických dolarů.

Kabelka Birkin

Lepší než investice do akcií

Jak již bylo zmíněno, kabelky Birkin nejsou jenom módní doplňky, ale jsou to především investice. Jenom málokdo si uvědomuje, že se jedná o mnohem lepší investici, než jakou je investice do cenných papírů na burze. Vždyť roční průměrný výnos se v tomto případě pohybuje kolem čtrnácti procent!

Birkin kabelky jsou synonymem luxusu, vyplatí se i jako investice

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!