Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Worth1000.com

Nové celebrity: z náhradních dílů!

Hollywood si obvykle uzurpuje právo retušovat fotografie svých hvězd a roky klame veřejnost manipulacemi s fotkami. Tu zaplní pleš, tam odstraní vrásky, tady umáznou zvětšující se bříško…

Na webové stránce Worth1000.com ale proběhla soutěž, během níž tvůrci ve Photoshopu vytvářeli zcela nové hvězdy světových pódií i stříbrného plátna. Z různých částí tváře současných celebrit vytvořili nové obličeje. Podmínkou bylo, aby to byly stejně oslnivé krasavice či krasavci jako ti, od nichž si vypůjčili „náhradní díly“.

 

A tak vznikaly krásky se rty Angeliny, nosem Jennifer, vlasy Farrah, očima Bette Davis. Řada autorů si pohrála také s tělem Pamely či J-Lo. Ale na dárcích v tomto případě nezáleželo, důležité bylo, aby výsledek vypadal přirozeně a krásně. Tedy, nesměla to být žádná monstra s očividnou genetickou vadou…

 

A tady je pár výsledků. Dokázali byste si je představit na plátnech kin či koncertních pódiích a přehlídkových molech?

 

Jako první přichází na řadu tato slečna. Tělo a vlasy patří Jessice Alba, tvář Jennifer Lopez, ústa Angelině Jolie, oči Kate Beckinsale a nos Jessice Biel. Výsledek není úplně k zahození, co myslíte?

 
magazin.cz

 

Druhou „složeninou“ je tato křehká dívka. Tvář původně patřila Izabelle Miko, oči Alexis Bledel, nos Gemmě Ward, ústa Kate Bosworth. Povedlo se?

 
magazin.cz

 

Třetí kráska je kombinací Milly Jovovich, Kate Beckinsale, Keri Russell, Cindy Crawford, Jessicy Simpson a Moniky Bellucci. Zdá se, že všechny součástky parádně zapadly…

 
magazin.cz

 

Základem pro následující sexbombu byla Kate Winslet. Oči dodala Keira Knigthley, nos Sienna Miller a ústa Natalia Portman. Pěkné!

 
magazin.cz

 

Pátá kráska v pořadí také hojně využila náhradních dílů ze skladu světových hvězd. Tělo a vlasy patří Beyoncé, čelo Jennifer Lopez, obočí Angelině Jolie, líce Salmě Hayek, ústa Evě Longoria a brada Jessice Alba.

 
magazin.cz

 

A co tato záhadná bruneta? Tvář a ústa patřila kdysi Mille Jovovich, nos Julianne Moore, oči Claire Forlani a tělo Shanie Twain.

 
magazin.cz

 

A máme tu i něco pro dámy. Tenhle týpek si půjčil hlavu a tělo Brada Pitta, nos a ústa Toma Wellinga, oči Orlanda Blooma. Zamlouvá se vám?

 
magazin.cz

 

A opět pohled pro pány. Tahle slečna nabízí oči a nos Shakiry, znaménko krásy Marylin Monroe, čelist a ústa Angeliny Jolie, tělo Jessiky Alby, bříško Beyoncé a mix vlasů Jessiky Alby a Shakiry.


magazin.cz

Která "nová hvězda" je nejpovedenější?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 341