Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sportovní móda / foto: Shutterstock

Trendem je být v pohybu: Podívejte se na novinky v e50style pro jaro/léto

Hýbejte se. Nenechte se zastavit zavřenými posilovnami a sportovišti. Hoďte na sebe novinky z nových sportovních kolekcí pro jaro a léto a prostě vyběhněte, vyjeďte na kole, nebo si pouze vyjděte na čerstvý vzduch.

Aktivní móda pro aktivní lidi

Jak vypadá móda pro jaro a léto 2021 určená aktivním lidem? Podívejte se na novinky v e50style.cz. A začněte tím, že si vyberete nové jarní sneakersky. Jaké jsou žhavé hity sezóny? Nosí se bílé boty, kecky i ugly či daddy shoes. Podívejte se na dámské boty Nike, adidas, Puma, Vans i Converse. Vyberte si aktuální styl od značky, kterou máte nejraději. Stejně tak si v e50style.cz vyberete pánské boty Nike, adidas, Puma, Vans a Converse. Čeká vás tady též nová kolekce oblečení a doplňků od známých značek.

Sportovní móda

Obujte se a běžte

Chcete si jít zaběhat? Podívejte se na aktuální novinky Nike a novinky adidas v běžecké módě. Vyberte si je však podle terénu, na kterém je budete používat. Silniční a terénní neboli trail běžecké boty se liší. A pokud plánujete povrchy střídat při každém běhu, zvolte si univerzální běžecké boty.

Na cvičišti už to sviští

Oblečte a obujte si novinky Puma a jděte si zacvičit na workoutová hřiště. Dnes je najdete na mnoha místech. Mnohdy ani netušíte, že stojí kousek od vás. Je to fitness na čerstvém vzduchu a obvykle zcela zdarma.

Běhání

Opět je tady čas na skateboard

Vytáhněte své prkno na čtyřech kolech. Přišel čas na skateboard. Novinky Vans i novinky Converse vás obují tak, jak si to žádá váš skate style. Zkuste na jaře třeba Vansky s černobílými čtverečky, či v odvážném květinovém stylu. Anebo si prostě nazujte Converse klasiku.

Doplňky dělají dokonalý outfit

Skvělé tenisky a dobrý ohoz potřebují ještě jednoho parťáka – doplňky. Módní sportovní tašky a batohy nezapomeňte doplnit trendy ledvinkami. Jsou v kurzu a praktické budou třeba jako parťačky na běh. Vylaďte se do naprosté dokonalosti – třeba díky trenkám UP8, ponožkám Nike, slunečním brýlím Vans či značkovým kšiltovkám.

K tomuto článku není otevřena diskuze