Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Módní kapsáče / foto: shutterstock

Kapsáče jsou zpět! Milovaný i nenáviděný kousek si zamilovala nejedna celebrita

Kapsáče - kousek, který byl milovaný i nenáviděný stejně jako ledvinky. A stejně jako u zmiňovaného doplňku, ani na kapsáče jsme nemuseli dlouho čekat.

Vzpomínáte si na módní trendy, které se nosily v osmdesátých, devadesátých letech? Pokud si ani jeden z nich nevybavujete, nemusíte klesat na mysli. Všechny se totiž dostávají do popředí, což znamená, že je nosí nejedna celebrita.

Kapsáčové kalhoty

Zatímco někdo nad vojenskými kalhotami s mohutnými kapsami stejně jako v devadesátých letech ohrnul nos, jiní je uvítali s otevřenou náručí. Mezi těmito lidmi byla například i Dara Rollins, známá slovenská zpěvačka, nebo americká star Rihanna.

Kapsáče prezentuje nejeden módní dům

Pokud jste si mysleli, že se tyto kalhoty s kapsami po stranách stanou součástí kolekcí jen běžných značek pro obyčejné smrtelníky, spletli jste se. Mezi první obchody, které přišly s tímto trendem z devadesátek, patří i módní domy jako Max Mara nebo Burberry. Jinými slovy je začaly prezentovat ze všech nejdříve značky, jež jsou synonymem luxusu. Akorát v jejich kolekcích kapsáče dosahují trochu jiných cenových výšin.

Model, který lze kombinovat s čímkoliv

Že se vám kousek líbí, ale nenosíte ho proto, že nevíte, s čím ho kombinovat? Není to tak těžké, jak se to možná na první pohled jeví. Kapsáče se totiž přizpůsobí prakticky všemu. Aktuálně se nosí hlavně s asymetrickými topy, které by měly být v jednoduchém a jednobarevném duchu. Nebo se nosí v kombinaci s dlouhými oversized tričky, která se také nosila v devadesátých letech. Když k tomu přidáte klobouček, máte outfit z mládí rodičů jako vyšitý!

Kapsáče i v jasných barvách

Bylo by mylné se domnívat, že tento typ kalhot bude nevýrazným prvkem vašeho šatníku. Právě naopak. Mluvíme o kousku, který je k sehnání v mnoha různých barevných provedeních. Učaruje vám růžová, nebo snad pastelově žlutý odstín?

Kapsáče jsou zpět! Milovaný i nenáviděný kousek si zamilovala nejedna celebrita

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!