Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dámské kraťasy / foto: shutterstock

Kraťasy jsou po roce zpátky! Jaké letos v létě obléknout?

Se zvyšujícími se hodnotami na teploměru je zapotřebí se rozloučit s džíny a kalhotami, ve kterých by nám v nadcházejícím ročním období bylo jenom pořádné horko.

Protože stejně jako v uplynulých letech, i letos jsou módní trendy trochu jiné než v předcházející sezoně. Pojďme se podívat na novinky, které se vší pravděpodobností ovládnou letošní teplé měsíce.

Kožené šortky na rande

Začneme koženými šortkami. I když jsou kůže a koženka spíše hřejivé materiály, přesto mají v letním šatníku své místo, pakliže jsou z nich vyrobeny stylové šortky s vázáním v pase nebo s puky. Oceníte je především ve dnech, kdy teploty kolísají. Skvěle vypadají spíše s formálními kousky, jako jsou vypasované košile, dlouhá saka nebo halenky s volánky.

Kožené šortky

Šortky s vysokým pasem na setkání s přáteli

Vedle koženkových modelů se mezi letošní trendy zařadila o něco lehčí verze šortek, a tou jsou kraťasy s vysokým pasem. Většinou je vysoký pas doladěn například mašličkou nebo stužkou, která dělá z kousku něco zcela výjimečného a opravdu zajímavého.

Tento typ šortek sluší především ženám, jež se pyšní úzkým pasem. Skvěle se kombinuje nejen s obyčejnými jednobarevnými tričky, ale i s halenkami a košilemi.

Šortky s vysokým pasem

Bermudy pro ženy, které nechtějí ukazovat stehna

Pokud vaše postava není dokonalá a jestliže nechcete světu ukazovat především stehna, i pro vás se v žebříčku trendů něco najde. Konkrétně se najdou bermudy, které vám svým střihem budou velice lichotit. Nosit je můžete po celé léto a kombinovat je lze jak s ležérními kousky, tak s formálnějšími vršky, jako jsou dlouhé košile nebo prodloužená saka.

Dámské bermudy

Džínovina je stále na scéně

A samozřejmě nemůžeme zapomenout na džínovinu, respektive na denimové šortky, které jsou starou známou klasikou. Zatímco před dvěma lety se pozornost upnula na otrhané kousky, vloni byly in především kraťasy s vysokým pasem. A co bude dominovat letos? Denimové šortky podobající se svým střihem zmiňovaným bermudám.

 

Zdroj:

https://www.magazin-moda.cz/trendy-letni-sortky-2020/

Kraťasy jsou po roce zpátky! Jaké letos v létě obléknout?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!