Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Moderní šperky / foto: shutterstock

Nahlížíme do světa šperků: Nebojte se kombinovat, trendem je žluté zlato

Nošení šperků je dnes samozřejmé. Mluvíme o módních doplňcích zdokonalujících celkový outfit a dodávající looku požadovaný šmrnc.

V módě se fantazii meze nekladou a je velká škoda, že lidé se upínají na stará známá pravidla či zásady, jež se držely před lety. Vezměme si například kombinování zlatých a stříbrných šperků. Dříve tabu, dnes něco, za co od módních kritiků dostanete deset bodů z deseti. A tím trendy ve světě šperků ani zdaleka nekončí.

Navracíme se k diamantům a ke žlutému zlatu

Kombinovat jednotlivé kovy bychom se neměli bát zejména dnes, kdy se do módy opět žluté zlato vrací. Dlouhá léta jsme se upínali spíše ke stříbru nebo bílému zlatu, to žluté se na žebříčku popularity nedrželo zrovna vysoko. A nyní, světě, div se, zájem o takové šperky roste.

Zlaté šperky

A společně se zájmem o žluté zlato roste také zájem o diamanty. Při výběru se nebojte upřednostnit barevné kombinace. Modré jsou trefou do černého alespoň podle odborníků. Nemusíte se také pouštět do koupi jednoho velkého diamantu, kvůli kterému se budete muset pořádně plácnout přes kapsu. Hitem jsou spíše takové šperky, které jsou posázené pouze drobnými, menšími drahými kameny. Jsou nejen dostupnější, ale i cenově daleko sympatičtější.

Diamantové prsteny

Pocit je tím, co má poslední slovo

Stejně, jako se dnes mohou kombinovat nejrůznější barvy šperků, může nosit každá žena cokoliv. Nenacházíme se v době minulé, kdy jsme se řídili odstínem našich vlasů nebo tónem pleti. Už dávno neplatí, že blondýnky musí nosit pouze žluté zlato, které na nich více vyniká, nebo že ženy se zrzavými vlasy mají upřednostnit zelené diamanty.

Diamanty

Konečné slovo při výběru šperků má pocit. To, jak se při nošení konkrétního prvku budete cítit, jak se vám bude na vás líbit, jak vám učaruje.

 

Zdroj:

https://www.idnes.cz/onadnes/moda/trendy-sperky-zlata-stribrna.A210701_120609_modni-trendy_drdv

Nahlížíme do světa šperků: Nebojte se kombinovat, trendem je žluté zlato

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!