Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Těsné kraťasy / foto: shutterstock

Léto ve znamení trapasů. Módní faux pas, za které by někteří měli dostat metál

I když je léto dávno za námi, pojďme se k němu ještě na malý okamžik vrátit. Konkrétně se podívejme na módní přešlapy, za které by lidé měli dostat metál. Tedy sarkasticky řečeno, samozřejmě.

Češi jsou kupříkladu proslulí tím, že všude nosí ponožky v sandálech. Během léta se jim ale často stane, že nohy jsou nejen velice zpocené, ale také ponožky jsou nehezky vypálené. Kupodivu se tento módní přešlap letos vyskytl jenom zřídkakdy, i když je pravdou, že počasí mu tolik nepřálo. Za to přálo trochu jiným faux pas, které si pojďme vyjmenovat.

Ponožky v sandálech

Až příliš krátké šortky

Šortky jsou bezesporu parádní věc. Mluvíme o kousku oblečení, ve kterém je nám velice příjemně. Zejména během léta, jelikož se v nich nepotíme. Ženy s nohama až do nebes navíc přilákají oči mužů. Tedy pokud jsou kraťasy vhodné délky.

Letos v létě se nám tady rozmohl jeden nešvar, a sice se kupovaly a nosily šortky, které ukázaly víc, než je zapotřebí. Ano, někteří pánové se sice rádi podívali na úhledná ženská pohlaví, jiní však byli tímto módním výstřelkem velice pobouřeni. Pokud by ženy oblečeny do příliš krátkých šortek zahlédl módní kritik, pravděpodobně by se svým hodnocením ony dámy pořádně naštval. Tak nízké by bylo.

Letní typy kozaček se znovu objevily na scéně

Vzpomínáte si na dobu, kdy se ženy během parného letního dne promenádovaly v kozačkách? Ovšem ne v ledajakých kozačkách. V takových, které měly “dýchání” vepředu u prstů nebo vzadu na patách. Tyto letní verze spíše podzimní/zimní obuvi se na pultech obchodů dlouho neohřály, i když je pravdou, že letos se snažily o velký comeback. Ten jim skoro nevyšel, i když jsme se mohli setkat s dámami, jež se o znovuzrození trendu pokusily. Naštěstí neúspěšně.

Kozačky v létě

Tepláky a lodičky jako kombinace, která nejde do kupy

Doba koronavirová nás naučila jednomu, a sice pohodlí. Osvojili jsme si ho natolik, že jsme se ho ani po návratu do normálu nedokázali vzdát. Proto jsme se ho v létě snažili trochu líp kombinovat, než jen s teniskami, ale popravdě - nevyšlo to.

Zejména tedy nevyšla kombinace tepláků a lodiček, se kterou se za oceánem ukázala nejedna celebrita.

 

Zdroj:

https://www.prozeny.cz/clanek/modni-preslapy-ktere-trendy-letos-pustit-k-vode-65578

Léto ve znamení trapasů. Módní faux pass, za které by někteří měli dostat metál

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!