Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kuchyně / foto: shutterstock

3 důvody, proč je lepší nábytek na míru

Při zařizování domu byste si měli položit hned několik otázek. Tou nejdůležitější je ta, zda si koupit vybavení z velkoobchodu, či nábytek na míru. Dnešní trh totiž nabízí nepřebernou škálu možností a jen málokdo se umí správně rozhodnout.

Výběr nábytku je složitou otázkou, protože ne všichni si mohou dovolit luxusní kousky. Pokud se rozhodnete pro modely sériové výroby, možná něco ušetříte, ale jen na pár let. Například kuchyně a postele na míru vydrží po dlouhá léta a pyšní se originalitou. Zatímco produkty z velkoobchodu s nábytkem vás zdaleka tak neoslní, protože je má každá druhá domácnost a o jejich kvalitě lze pochybovat.

Stylová kuchyně

Využijte každičký milimetr

Pakliže upřednostníte nábytek na míru, využijete maximální prostor v domácnosti. Tuto výhodu ocení nejen majitelé menších panelákových domů, ale také rodiny bydlící s rodinných domech. Ne všichni se pyšní dostatečnými prostory. Najednou získáte tolik místa, o jakém se vám ani nesnilo. Úložný prostor nabídnou kuchyně na míru, vestavěné skříně, postele s praktickými šuplíky i chytře vymyšlené police.

Originální design v hlavní roli

K dalším výhodám patří jistě možnost rozhodnout se dle svých přání. Zkušení řemeslníci vám vytvoří postele, vestavěné skříně a obývací stěny dle vašich tajných představ. Díky tomu budou interiéry sladěné do posledního detailu a návštěvy vám budou originalitu závidět.

Obývací pokoj

Myslete na kvalitu

Jakmile oslovíte profesionály, nabídnou vám nejen pestrost variant, ale zaručí i kvalitu materiálu. Budete znát původ dřeva, ale také kvalitu šroubů, pantů a dalšího příslušenství. Díky tomu získáte například skříň, stůl anebo postel splňující odolnost, nosnost i bezpečnost.

Nevíte-li, kam se obrátit, dejte přednost společnosti JNINTERIER. Tým profesionálů vám ve všem poradí a získáte tak jasný obrázek o tom, co se do vaší domácnosti hodí. Mrkněte třeba na kuchyně fotogalerie a pořiďte si nábytek, který bude praktický a designový.

K tomuto článku není otevřena diskuze