Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Malé poprsí / foto: shutterstock

Co si obléknout, když potřebujeme zakrýt naše nedokonalosti?

Zejména ženy na sobě vidí řadu nedokonalostí, za které se nemusí stydět, přesto jim velkou měrou snižují sebevědomí. Pomocnou ruku podává oblečení, které je může hezky schovat, pokud se tedy zvolí ty správné kousky.

Když vás trápí malé poprsí

Co ženám na sobě vadí? Jaké nedokonalosti jim dnes a denně nedají spát? Například některé se ptají, proč mají tak malá prsa. I když se nejedná o nic, za co by se měly stydět, přesto hledají způsoby, jak na ně zbytečně neupozornit. Hlavním „hackem” je nošení push-up podprsenky. Pokud ji však nosit nechtějí, stačí se vyvarovat výstřihům. Rozhodně se nebojte ani úzkých halenek nebo triček, která i sebemenší prsa zvýrazní.

Zakryté poprsí
Zakryté poprsí – Zdroj: Shutterstock.com

Pro krátké nohy jsou stvořené úzké džíny

Drobná postava bývá také důvodem ženské nespokojenosti. Ovšem i v tomto případě platí, že stačí investovat do správného modelu. Trefou do černého jsou úzké kalhoty sahající až pod kotníky, naopak krátké alternativy, které jsou sice nyní v módě, jsou jedním velkým tabu. Mohou totiž nohu ještě více zkracovat, což je přesně opačný efekt, kterého chceme dosáhnout.

Zelenou mají i džíny s vysokým pasem, jež z figury vytvoří přesýpací hodiny. A to je přesně ten efekt, kterého chtějí ženy dosáhnout. Zvýrazní jejich přednosti.

Široká ramena si zaslouží véčkový výstřih

Nejste zrovna majitelkou krásných ramen, která byste mohla s dostatečným sebevědomím ukazovat světu? Pak pravděpodobně přemýšlíte, jak ta svá trochu zeštíhlit, alespoň opticky. I když ani v tomto případě nemluvíme o věci, kterou lze považovat za nedokonalost, prozradíme vám jeden tip – dejte přednost véčkovému výstřihu.

Véčkový svetr
Véčkový svetr – Zdroj: Shutterstock.com

Naopak se neuchylujte k vyztuženým ramenům, volánům nebo balonovým rukávům, které spíše podpoří vzhled ramenou, s nímž bojujete. Na objemu přidávají i pastelové barvy či květinové vzory, proto i s nimi se na nějaký čas rozlučte.

 

Zdroj:

https://zena.aktualne.cz/moda/mala-prsa-velky-zadek-kratke-nohy-naucte-se-oblekat/r~i:article:760077/

Co si obléknout, když potřebujeme zakrýt naše nedokonalosti?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!