Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Romantická večeře / foto: shutterstock

Jak se obléct na první rande: Tipy, které rozhodně oceníte

První rande je v životě velmi důležitým okamžikem. Přece jen se jedná o schůzku, na které můžeme poznat polovičku, s níž strávíme zbytek života. Udělejte dobrý první dojem pomocí toho, co budete mít na sobě.

Šaty dělají člověka a první dojem je jen jeden

I když by si člověk chtěl myslet něco jiného, stále platí, že šaty dělají člověka a první dojem je jenom jeden. Proto se maximálně vynasnažte udělat takový dojem, na který se jen tak nezapomene. A oblečení k tomu může výraznou měrou dopomoct.

Přece jenom pokud se cítíte v oblečení dobře, automaticky se tím zvyšuje vaše sebevědomí, které v druhém budí dlouho setrvávající pocit. Sebevědomí lidé jsou zároveň přitažlivější lidé, proto před zrcadlem nějakou tu chvíli stravte.

Stylové oblečení
Stylové oblečení – Zdroj: Shutterstock.com

Když jdete jenom na kávu

Je ale rozdílem, pokud jdete na první rande na kafe nebo do kina či do baru. Co místo, to trochu jiný ideální outfit. Pakliže jdete na první rande pouze do kavárny, pravděpodobně si budete z drtivé většiny povídat. Musíte se tedy cítit maximálně příjemně, komfortně a přirozeně. Právě proto se sází na pohodlí při výběru svého outfitu. Džíny nejsou tabu, tenisky také ne. Pokud chcete dodat outfitu elegantní šmrnc, volíme sako, případně košili, kterou můžeme v pase přepásat, abychom vytvořili lichotivou postavu přesýpacích hodin.

Když míříte do baru

Jak bylo zmíněno, je něco jiného kavárna a bar. Zatímco v kavárně se sází na komfort, v baru byste měli zaujmout, nikoliv zapadnout v pohodlném, leč méně zajímavém oblečení. Snažte se proto svůj outfit něčím ozvláštnit, vyšperkovat, osvěžit. Nebojte se volit halenku s průstřihy. Odvažte se i po stránce make-upu, kdy volíme výraznější rtěnku.

Zábava v baru
Zábava v baru – Zdroj: Shutterstock.com

Když jdete na oběd

Co se týče společného oběda, snídaně nebo večeře, hledejte outfit, který bude kombinací zmíněného - v něčem zaujme, ovšem na pohodlí se neubere. Ideální jsou šaty, případně košile se sakem a pohodlnými cigaretovými kalhoty. Doplnit lze lodičkami, ale také mokasíny, v létě otevřenými sandálky na podpatku.

 

Zdroj:

https://modniblog.cz/jak-se-oblect-na-rande/

Jak se obléct na první rande: Tipy, které rozhodně oceníte

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!