Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kvalitní povlečení / foto: Shutterstock

Materiály povlečení a jejich zpracování

Když vybíráte povlečení, kromě designu je důležité zvolit nejen správný materiál, ale i jeho zpracování. Poradíme vám, jak se v nabídce zorientovat, abyste si pořídili takové, které bude nejlepší právě pro vás.

Oblíbená bavlna

Nejen pro atopiky s citlivou pokožkou, vyznavače přírody, ale i pro většinu ostatních je tu bavlněné povlečení. Je tělu příjemné, protože se vyrábí z příze, která je krásně prodyšná. U nás ho dostanete v mnoha barvách a s různými vzory, tak si můžete vybrat přesně takové, které ladí vašemu vkusu. Dá se prát i na vyšší teploty a někdy dokonce i vyvářet, což je zárukou dokonale hygienického přístupu, který se hodí třeba nemocným.

Bavlněné povlečení

Luxus saténu

Kdo by se alespoň na chvíli nechtěl cítit jako hollywoodská hvězda? Naše saténové povlečení vám to umožní! Je z té nejkvalitnější bavlny a ke zpracování se používají extra dlouhá vlákna, která prochází speciálními úpravami. Třeba opálením proti třepení a žmolkům, bělením, pro dokonalé probarvení a kalandrováním pro typický saténový lesk. V posteli vás bude doslova hýčkat!

Saténové povlečení

Krep pro relax

Nechce se vám žehlit? Řešením je krepové povlečení. Je z bavlny, má všechny její vlastnosti, ale na jeho povrchu se střídají vlnité a hladké proužky, které vznikají vytlačováním nebo roztokem, který některá vlákna bavlny smršťuje. Díky tomu můžete zapomenout na žehličku (vlastně musíte, abyste povrch nezničili), dát si třeba kávu a užít si pohodu.

Dokonalý 3D obraz

3D povlečení vnese do každé ložnice výrazný prvek. Jeho obrazy jsou jako živé, a protože je hlavně z mikrosaténu, který se nazývá se tkaninou budoucnosti, máte v takovém povlečení vlastně dva technické zázraky v jednom. Je naprosto antialergenní, lehké, měkké, pevné a nesráží se. Ani praním neztrácí své skvělé vlastnosti a vybrat si můžete z mnoha motivů.

3D povlečení

 

 

 

K tomuto článku není otevřena diskuze