Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Reklamní předměty / foto: pixabay.com

Nejlepší a nejoblíbenější reklamní předměty

Chcete udělat radost svým zákazníkům, obchodním partnerům či zaměstnancům milým dárkem? Pak vsaďte na dárkové předměty, které lze opatřit potiskem. Ideální jsou praktické předměty, které budou obdarovaní rádi používat a navíc se vždy při pohledu na ně vždy připomene vaše firma. Reklamní předměty můžete vybírat z pestré nabídky katalogových věcí.

Podle čeho vybírat reklamní předměty?

Stačí si zodpovědět na čtyři jednoduché otázky a váš dárek splní to, co má:

Komu budete reklamní předmět dávat - může to být široká veřejnost, zaměstnanci, obchodní partneři, zákazníci, ženy, muži, děti, senioři, sportovci, řemeslníci.Co chcete, aby vás reprezentovalo - může to být logo, obrázek, kontaktní údaje, text.Jak a kde budou reklamní předměty darovány - na akci jako je dětský den, workshop, veletrh, poštou, kurýrem, osobní předání.Kolik chcete utratit - pokud chcete opravdu zaujmout, luxusní dárek je to pravé.

Reklamní oblečení

Reklamní textil je bezesporu "TOP produktem" mezi reklamními dárky. Tímto dárkem se můžete výborně prezentovat. Použití kvalitních materiálů, správně zvolený střih, vkusně začleněné logo v podobě potisku či výšivky. Jednotlivé kusy oblečení nabízí tolik variací a provedení, kde máte takřka neomezené možnosti.

Ať už si vyberete ze sekce reklamní triko, polokošili, mikinu, vestu či bundu, můžete si být jisti, že vaše reklama půjde mezi lidi. Stačí správně zvolit věkovou skupinu a přizpůsobit jí slogan, logo i obrázek. Veškeré naše reklamní oblečení je vyrobeno z kvalitních a dlouhotrvajících materiálů.

Víme, že pokud se právě nyní rozhodujete z nabídky reklamních předmětů právě mezi reklamním oblečením, chcete se zcela odlišit od ostatních. My vám nabízíme neomezené možnosti, jak toho dosáhnout. Veškeré reklamní oblečení můžete opatřit kvalitním potiskem. Doporučujeme například digitální potisk, zaručující přesné přenesení barev na textil nebo sublimační tisk, který patří k nejmodernějším tiskovým technologiím, umožňující tisk plnobarevných fotorealistických motivů.

Psací potřeby

Psací potřeby patří bezesporu k nejčastějším typům reklamních předmětů. Tužky či pastelky potěší malé děti, luxusní pera pak doporučujeme pořídit obchodním partnerům nebo jako poděkování vašim zaměstnancům. Jde zkrátka o nestárnoucí klasiku. Značné oblibě se také těší například zvýrazňovače, které budou mít využití doma, ve škole i v kanceláři.  Hledáte-li reklamní předměty pro náročné, navštivte kategorii značkových per. Tento dárek neurazí ani špičkové manažery.

A jaký reklamní potisk na psací potřeby vybrat? Pro levnější variantu doporučujeme použít polep či potisk. U dražších per a propisek pak doporučujeme gravírování logem či jinou grafikou, která nechá vyniknout luxusní provedení dárku jako takového a bude vaší skvělou vizitkou. Protože gravírování patří bezesporu k nejlepším, nejluxusnějším a trvanlivě nejstálejším reklamním potiskům. 

Reklamní tašky

Reklamní tašky patří k nejoblíbenějším praktickým dárkům. Mohou perfektně prezentovat vás i vaší firmu. Na výběr je celá řada produktů. Od levnějších papírových, igelitových a látkových tašek, po luxusní tašky nebo chladící termotašky, které už najdou široké uplatnění a stanou se tak skvělou prezentací vaší firmy u široké veřejnosti. Dámy pak potěší například kosmetické tašky nebo plážové tašky, které se stanou krásným doplňkem na cesty. Nabízíme reklamní tašky s potiskem v mnoha velikostech i barevných provedeních. Neváhejte nás kontaktovat a využijte velkou plochu reklamních tašek pro logo Vaší firmy.

Reklamní tašky doporučujeme ozdobit například tamponovým potiskem. Ideální variantou je pak sítotisk, který patří mezi nejkvalitnější a nejtrvanlivější formu potisku reklamního textilu. Je nepřekonatelný pro svou stálobarevnost a trvanlivost. Tato technologie se vyplatí použít od více kusů tisku.

Hrnky s firemním potiskem

Udělejte radost svým zaměstnancům milým dárkem v podobě hrnku s firemním logem. Překvapte svého obchodního partnera krásnou sadou šálku a podšálku, nebo vsaďte na šejkry a kelímky, které ocení vaši noví klienti. V naší pestré nabídce najdete také sklo, odolné hrnky na kávu, keramické, skleněné i porcelánové hrnky.

Pro hrnky s firemním potiskem doporučujeme použít například laserové gravírování, které oceníte pro decentní a elegantní zvýraznění vašeho loga. Tato technologie je velmi přesná, odolná a nesmazatelná. Další doporučenou technologií pro potisk hrnků je digitální tisk.  Jedná se o nejnovější technologii pro potisk reklamních předmětů s plnobarevnými motivy, například fotografie. Využívá se i při potisku malého množství reklamních předmětů, záleží však na velikosti motivu a typu materiálu.  Novinkou jsou digitální rotační tisk, kdy se na některé lahve a termosky může tisknout po jejich obvodu. 

Nejlepší a nejoblíbenější reklamní předměty

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!