Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dětská postýlka / foto: unsplash.com

Nejlepší povlečení do dětských postýlek

Zasekli jste se při výběru povlečení pro vaše nejmenší? Není divu, na výběr je ho tolik! Poradíme vám, na co se při výběru soustředit a jak vybrat přesně takové, ze kterého se vašim dětem nebude ani trošku chtít.

Materiál? Rozhodně bavlna

Jedním z nejdůležitějších bodů, na které koukat při výběru povlečení pro malé i dospělé, je jeho materiál.

Těch je většinou v nabídce více druhů, pokud však chcete pro své děti maximum pohodlí a pro sebe co nejjednodušší údržbu, rozhodně doporučujeme sáhnout po 100% bavlně, ve které se skutečně budou cítit (nejen) děti „jako v bavlnce.“

Povlečení do dětské postýlky

Další otázkou důležitou při výběru je, zda hledáte povlečení pro ty nejmenší děti, které ještě spinkají v dětské postýlce nebo spíše pro starší, které už mají vlastní velkou postel.

Povlečení do dětské postýlky je o něco menší a liší se i vzory. Kromě vzorů z pohádek jako Frozen mezi nimi najdete třeba i oblíbené Prasátko Peppa, roztomilá zvířátka i další motivy, se kterými se děti budou cítit skutečně pohodlně a bezpečně.

Povlečení pro starší děti

Pro větší děti už můžete sáhnout po větším povlečení pro děti, ideálně s filmovými vzory. Jaký vzor vybrat? To záleží především na tom, co mají právě vaše děti nejraději.

Můžete jim pořídit povlečení se znázorněním StarWars, Avengers nebo třeba Harryho Pottera.

Filmové i seriálové vzory jsou velmi oblíbené a takové povlečení dovede dodat dětskému pokojíku skvělou atmosféru, ve které se dobře spí i hraje nebo pracuje na domácích úkolech.

Pro holku nebo pro kluka?

Na většině e-shopů a i v kamenných prodejnách většinou najdete povlečení rozdělené na holčičí a klučičí. Záleží na tom?

Ale kdepak. Rozdělení je čistě pro orientaci rodičů, kteří snáze najdou kategorii, ve které se nalézá vzor oblíbený právě jejich dětmi. Má vaše holčička ráda dinosaury nebo autíčka? V tom případě je jasná volba „klučičí“ povlečení a naopak. Škatulky slouží pouze k orientačnímu přehledu pro rodiče a samozřejmě se jimi vůbec nemusíte řídit.

Protože děti budou nejspokojenější v tom, co mají ony sami nejraději.

Nejlepší povlečení do dětských postýlek

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!