Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Svatba v zimě / foto: shutterstock

Nestihli jste svatbu v létě? I ta podzimní a zimní bude mít své kouzlo

Svatba je záležitost, která má své kouzlo. Řada nastávajících novomanželů volí pro tento den letní měsíce. Své kouzlo ovšem bude mít i svatba na podzim nebo svatba v zimních měsících.

Svatební den nemusí být v létě

Svatební veselí se rozhodně nemusí odehrávat pouze v teplých jarních měsících nebo v létě. Své kouzlo bude mít váš svatební den i na podzim nebo v zimě. Pokud budete počítat s tím, že celý den může propršet, budete počítat se sněhem a s tím, že může být pořádná zima, jistě si i tak můžete vychutnat romantiku svatebního dne.

Svatba v zimě
Svatba v zimě - Zdroj: Shutterstock.com

Šaty klidně krajkové, ale k nim bílý kabátek

Bílé šaty jsou jistě ozdobou každé nevěsty. Co si na sebe obléknout v zimě? Klidně tu samou róbu, jen je dobré ji doplnit elegantním kabátkem,. Nebudete potom při přesunech mezi autem, obřadem a hostinou mrznout. Jestli vás trápí, že si pěkné šaty z půjčovny takzvaně ucouráte, neřešte to. Půjčovny s tím samozřejmě počítají, že se mohou šaty umazat.

Obřad kdekoliv, hostinu v teple

Obřad si můžete naplánovat prakticky kdekoliv. Tedy za předpokladu, že budete krytí před případným deštěm. Hostinu potom plánujte tam, kde je to vytápěné. Svatební veselí plánujte pouze v jedné budově. Přesuny mezi, byť i vytápěnými stany, nejsou dobré. Pokud byste přebíhali mezi vyhřátými stany skrz sychravé podzimní počasí, nebo mezi sněhovými vločkami v zimě, odnesete to vy nebo vaši svatební hosté pěknou angínou.

Podzimní svatba
Podzimní svatba - Zdroj: Shutterstock.com

Ať už se rozhodnete říct své ano kdykoliv, ať je to napořád

Není podstatné kdy, v který měsíc, a dokonce ani kde si řeknete své ano. Podstatné je to, abyste se k manželskému svazku chovali tak, aby vám to vydrželo a klapalo ideálně napořád. Pamatujte, že manželství není jen sluníčkem vydlážděná cestička. Tu a tam se objeví výmol nebo bláto. Tak si obujte pohodlnou obuv a můžete začít plánovat svatbu.

 

Zdroj:

https://www.beremese.cz/magazine/svatba-v-zime-pro-a-proti

Nestihli jste svatbu v létě? I ta podzimní a zimní, bude mít své kouzlo

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!