Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kryt na mobil s fotkou / foto: Prashantc714 / Shutterstock.com

Kryt na mobil s fotkou je skvělý tip na dárek

Začal říjen, ale Češi podle výzkumů začali s nákupy vánočních dárků již v srpnu.

Letos se však rozhodně bude na dárcích více šetřit. Nevadí, když věnujete dárků méně. Ten, který však dáte, by měl dokázat skloubit užitnou a estetickou hodnotu, a být současně od srdce. Takový dárek nemusíte dlouho hledat. Věnujte kryt na mobil s fotkou.

Mobilní telefony dnes najdeme v každé tašce, kabelce či kapse. Lidí, kteří dnešní mobilní dobu ignorují, je skutečně naprosté minimum. Všichni vaši blízcí a známí, které plánujete letos o Vánocích obdarovat, tak zajisté vlastní mobilní telefon. Zejména u nejbližších bez problémů víme, jakou značku a model mobilního telefonu mají. Současně máme spoustu krásných společných fotografií, fotografie rodinných zvířecích mazlíčků i vlastní fotografie obdarovávaných. Navrhnout si tak vlastní kryt na mobil s fotografií není problém. Tento dárek navíc můžete nechat vyrobit hned několika členům rodiny. Se stejnou, ale i s rozličnými fotografiemi.

Vlastní kryt na mobil

Kryt s vlastní fotkou nabízí e-shop Vlastnikryt.cz

Jde v podstatě o online obchod spojený s unikátní službou velice kvalitního potisku pouzder fotografiemi klientů. Setkali jste se s tím, že jste měli problém sehnat pouzdro na svůj mobilní telefon? Šíře sortimentu v e-shopu Vlastnikryt.cz vás překvapí a firma se oprávněně chlubí nejširším sortimentem na trhu. Nabízí kryt na mobil s fotkou pro telefony iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei, Honor, Motorola, Lenovo, Pixel (Google), Asus, OnePlus, Sony, Tecno či Realme.

Není pouzdro jako pouzdro

Samozřejmě, co člověk, to jiná preference typu pouzdra. Služba a obchod Vlastní kryt je však připraven splnit přání skutečně každého. Ať již chcete kryt pevný, nebo pružný, ve tvar knížky, ev. luxusní zrcadlový či jiný. Firma tiskne zdravotně certifikovaným inkoustem s dlouhou životností, nezávadným pro lidskou pokožku a organismus. V nabídce nechybí extra kvalitní varianty s nezničitelným potiskem.

Ve firmě rovnou předpokládají, že takto krásná pouzdra věnujete jako dárek. Proto jsou pouzdra diskrétní, bez loga e-shopu. Současně jsou objednané kryty rovnou baleny do dárkové krabičky. Nebudete tak mít starosti ani s balením dárku.

K tomuto článku není otevřena diskuze