Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vybavená koupelna / foto: vizual3d / shutterstock.com

Trend 2023: obklad do koupelny v imitaci mramoru

Je to tu, přichází nový rok a s ním záplava nových designových počinů a stylových kombinací.

Jistě jste všichni napjatí čekali, co zvěstují designéři do nového roku 2023. Za nás v průzkumech a na přehlídkách vítězí imitace mramoru. Pojďme se podívat, z čeho je na výběr.

Mramor za hubičku

Toužíte se naložit do vany plné pěny, rozhlédnout se kolem sebe a cítit se jako v luxusních lázních? S trochou odvahy a prostorem ve stávající koupelně se dá vytvořit mnoho. Prohlížíte si fotky luxusních sídel oplývajících mramorem a říkáte si, že na tohle nikdy mít nebudete? Řekněme si to na rovinu, přírodní mramor není zrovna levná záležitost. Ale nebojte! Vždycky je tady řešení i pro „normální“ lidi, kteří se prostě nenarodili ze zlatých vajec. Pokud se rozhodnete pro mramor, je tu vždy možnost, vybrat si obklad do koupelny v imitaci mramoru.

Moderní koupelna

Mramor vs. Imitace

Napadlo vás, že pokud se rozhodnete pořídit obklad do koupelny v imitaci mramoru, každý stejně pozná, že se nejedná o originál? Imitace není nic, co by bylo kvalitativně o několik tříd níže a mělo by ve vás vytvářet pocit nedostatečnosti. Naopak. Jedná se o nádherné kousky v rozměru velkého formátu, který vypadá velmi luxusně kdekoliv, kam jej použijete. Za nás je trvanlivější než přírodní kámen. Ten se může uštípnout, snadno se odře nebo se na něm po čase používání mohou objevit rýhy. Imitace mramoru skýtá mnoho barevných variant. Pojďte si vybrat.

Letos budou frčet barvy

Už tak nějak tradičně máme ve zvyku vybírat si mramorové dekory hlavně v bílé a černé barvě. Jistě, takový bílý obklad s šedou, černou nebo zlatou žílou, to je opravdu nadčasový skvost. Pokud chcete vytvořit prudce luxusní prostor, volba černého obkladu s bílou, zlatou nebo bronzovou žílou bude geniální. Trochu neobvyklejší už je bílý obklad s žílou třeba v zelené, oranžové, nebo lila. Pro rok 2023 kde hraje prim výraznější kresba. Zvolte dechberoucí tmavě modrou s bílou nebo černou žílou. Nebo odstíny hluboké šedé s bílou žílou. Nabízí se i sametová tmavě zelená s bílou žílou. Jaký odstín láká vás?

Stylová koupelna

Pro inspiraci do keramiky

Zastáváte názor „věřím jen tomu, na co si mohu sáhnout“? To je dobře. Vidět takovou krásu na vlastní oči je zážitek. Vydejte se do showroomu KERAMIKA SOUKUP, kde vám vždy poradí s výběrem a budou se vám věnovat od výběru až po vyzvednutí. Na vzorkovně vás může zaujmout kdejaký obklad do koupelny z nabídky. Pokud jdete pro mramor, stůjte si tedy tvrdě za svým, jinak si snadno necháte zamotat hlavu. Tak vyražte. Luxus už na vás čeká.

K tomuto článku není otevřena diskuze