Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stylový šperk / foto: shutterstock

Stříbrné šperky jako módní doplněk

Stříbro je velmi dostupný a levný materiál a vyrábí se z něho mimo jiné i šperky. Stříbrné šperky jsou velmi oblíbeným módním doplňkem pro ženu i muže v každém věku.

Oblíbené šperky ze stříbra

Stříbrné šperky jsou šperky vyrobené z ryzího stříbra a jsou velmi oblíbené kvůli své kráse a dostupnosti. Šperky ze stříbra jsou často kombinovány s kameny nebo perlami pro zvýšení jejich estetického vzhledu. Mezi nejtypičtější šperky patří stříbrné náušnice, prsteny, řetízky, náramky nebo přívěsky.

Stříbrné náušnice

Určitě si vyberete z různých stylů stříbrných náušnic, od jednoduchých pecek až po složitější či designově tvarované kousky. Stříbrné náušnice jsou oblíbené kvůli své kráse a dostupnosti a jsou často kombinovány s kameny nebo perlami pro zvýšení jejich estetického vzhledu. Velmi moderní jsou stříbrné šperky se Swarovski kamínky. Tyto náušnice jsou velmi univerzální a mohou se nosit v různých příležitostech, od každodenního nošení až po formální události.

Stříbrné prsteny

Stříbrné prsteny jsou narozdíl od zlata velmi cenově dostupné, proto je rádi nosí mladší generace, která ráda obměňuje různé styly. Prsteny mohou mít různé tvary, např. kroužek, květina, korálek, geometrický tvar, kombinaci kamenů nebo perel.

Stříbrné prsteny se nosí nejen jako módní doplněk, ale také jako symbol lásky nebo jako součást tradičních rituálů a svateb (snubní a zásnubní prsteny). Také existují dětské stříbrné prsteny, pro malé dětské ruce s dětskými motivy.

Kombinace řetízku a náramku

Často se kombinuje stejný typ řetízku a náramku do jednoho stylu. Podpoří to tak celkový estetický dojem. Stříbrné řetízky jsou obvykle vyráběné v různých délkách a tloušťkách a mohou mít různé tvarování, jako jsou kroužky, hranoly, kuličky nebo korálky. Stříbrné náramky mohou být jednoduché nebo složité, a mohou se ozdobit i kamínky nebo perlami. Stříbrné přívěsky mohou zdobit jak náramky, tak řetízky, a v podstatě mohou mít jakýkoliv tvar. Může to být např. tvar písmene, zvířete, srdce a ostatních různých symbolik. Stříbrné náramky se mohou dát i na kotník, například v létě, kdy chceme mít ozdobenou i spodní část těla.

A jak vše dohromady zkombinovat

Stříbro se často používá jako módní doplněk pro svou krásu a dostupnost. Stříbrné šperky se často nosí jako každodenní doplněk, ale také se často používají pro speciální příležitosti. Protože existuje velké množství typů a barev, od jednoduchých a elegantních kousků po složitější a nápaditě tvarované kousky, doporučujeme vždy kombinovat pouze jednu barvu kamínku s podobnými styly šperků. Pokud nevíte, jak styl šperků kombinovat, je nejvýhodnější v obchodě koupit sety, které jsou vždy v jednom stylu a designově spolu ladí. Můžete si vybrat set s kamínkem, perlou nebo čistou linii bez jakéhokoliv zdobení.

Stříbrné šperky jako módní doplněk

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!