Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Metalické barvy / foto: shutterstock

Světlejší obočí a metalické barvy. Jaké jsou aktuální trendy v líčení?

Každý rok přicházejí světoví vizážisté s novými trendy v líčení. Pokud vás také zajímá, s jakým typem líčení letos rozhodně nešlápnete vedle, nechejte se inspirovat těmito aktuálními doporučeními.

Zesvětlené obočí vás omladí

Pryč jsou doby, kdy se nosilo tmavé výrazné obočí, které bylo doporučované až o dva tóny tmavší než vaše barva vlasů. Nyní vizážisté radí naopak obočí zesvětlit. Docílit toho můžete například použitím světlých barev a tužek na obočí, nebo si zkrátka nechte to své přirozené. Přirozenost je totiž něco, co se letos nosí. Navíc světlejší obočí váš obličej rozjasní a výsledkem bude o poznání mladší vzhled. Pokud tedy hledáte jednoduchý a levný způsob, jak se omladit, určitě se zaměřte na světlejší obočí.

Světlejší obočí omladí váš vzhled
Světlejší obočí omladí váš vzhled – Zdroj: Shutterstock.com

Metalické barvy pro futuristický vzhled

Ozvláštnit váš look vám může pomoci i metalické líčení, které opět velmi omlazuje, podtrhuje nevšednost a současně může být pojaté i velmi jemně. Záleží zrovna na tom, na jakou příležitost se líčíte. Trendem jsou tento rok například pastelové oční stíny, které se třpytí a hází holografické odlesky v celém spektru barev. Třpytivých metalickým stínů se proto letos rozhodně nebojte. Zejména na večerní líčení se vám bude takovéto výrazné líčení náramně hodit. Skvělou volbou je i třpytivá tvářenka či bronzer, jelikož pleť by podle vizážistů letos měla být co nejzářivější.

Výrazné líčení
Výrazné líčení – Zdroj: Shutterstock.com

Výrazné linky jsou zase zpět

Stýskalo se vám po výrazných linkách? Nyní jsou opět tu, takže můžete popustit uzdu své fantazii a vytvořit si výrazné, silné, barevné a hlavně hodně protáhlé oční linky. Nejenže se opět vrací linky à la kočičí vzhled, ale dokonce jsou v módě i tzv. foxy eyes, neboli linky inspirované liščím pohledem. Linky se tedy letos nosí hodně nadzvedlé a protáhlé od vnitřního koutku oka až úplně nahoru. Výhodou je, že tento nadzvednutý efekt opět dokáže velmi omladit vzhled.

Zaujaly vás naše tipy na líčení v roce 2023? Pokud ano, potom nám určitě dejte vědět.

 

Zdroje:

https://www.synouvelle.cz/blog/beauty-trendy/

https://www.moda.cz/pet-beauty-trendu-pro-jaro-2023

 

Světlejší obočí a metalické barvy. Jaké jsou aktuální trendy v líčení?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!