Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Krásné vlasy / foto: shutterstock

Proč investovat do fénu Dyson? Důvodů je hned několik

Dyson Supersonic je bezesporu jedním z nejslavnějších vysoušečů vlasů na světě. Sice se nejedná o zrovna levný produkt, nicméně kvalita je tak výjimečná, že ho i spousta profesionálů považuje za nejlepší produkt na trhu.

Sice vás možná Dyson fén na první dobrou odradí cenou, ale je nezbytné podotknout, že za kvalitu se zkrátka platí. Součástí balení je pět různých stylingových nástavců – nástavec proti polétavým vlasům, na jemné sušení, difuzér, stylingový koncentrátor a hřeben se širokými zuby.

Dyson fén

Stylingové nástavce

Difuzér se používá pro zmírnění krabatosti vlasů a tvarování vln či loken. Hřeben se širokými zuby zase použijete při sušení a prodloužení kudrnatých vlasů, ale taktéž dodává objem a tvar.

Stylingový koncentrátor soustředí vzduch do úzkého proudu pro přesné úpravy, takže dokážete tvarovat vybrané části vlasů, aniž by došlo k pocuchání zbytku účesu. Nástavec pro jemné sušení je šetrný k vlasům a pokožce hlavy. Produkuje chladný proud vzduchu.

Nástavec proti polétavým vlasům zase vyhlazuje všechny neposedné vlasy. Účes je pak hladký, lesklý a zářivý.

Krásné vlasy

Co všechno značky Dyson ještě nabízí?

Vedle samotného fénu můžete od této značky pořídit ještě i žehličku na vlasy anebo horkovzdušnou kulmu. Záleží na tom, k čemu zařízení potřebujete. Žehlička vlasy rovná a vysouší zároveň, a to bez použití extrémních teplot, takže vlasy nijak netrpí.

S kulmou zase vytvoříte účes podle představ snadno a rychle. Stejně jako žehlička, tak i kulma tvaruje a vysouší vlasy zároveň. Nedochází k poškození vlasových vláken a výsledný účes je zářivý. Kulmu ocení i ženy s dlouhými vlasy.

Jestliže hledáte internetový obchod, odkud si výrobky značky Dyson objednáte, podívejte se na stránku Notino.cz. V nabídce má fény i kulmu. Záleží na tom, po čem zrovna toužíte.

K tomuto článku není otevřena diskuze