Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kolagen / foto: puredistrict.cz

Klasický kolagen se v žaludku degraduje. Jak ho musíte přijímat?

Náš organismus začíná přibližně po dvacátém pátém roce života ztrácet asi 1 % přirozeného množství kolagenu ročně. Přesně proto přichází na řadu šikovné doplňky stravy, které vám dokážou chybějící látku nahradit.

Klasické tabletky a kolagen v drincích se však v žaludku téměř celé degradují. Jaká forma je mnohem účinnější?

Nejlepší kolagen

Klasický kolagen má rovnou dva velké problémy – za prvé je vázaný na příliš velké molekuly, které vaše tělo nedokáže vstřebat (představte si, že zkoušíte prostrčit pomeranč skrz klíčovou dírku). Za druhé se při své cestě trávicím ústrojím téměř 100% degraduje, tudíž z něho máte naprosto mizivé benefity.

Pokud tedy hledáte kolagen na vrásky, případně na své klouby a další části těla – určitě se spolehněte na opravdu poctivě vymyšlené a moderní produkty.

Dobrým příkladem je nový korejský doplněk stravy Stripp, který vážně funguje. Tuto šikovnou vychytávku totiž nemusíte polykat, ale necháte ji rozpustit v ústech (má příjemnou citronovou příchuť). Díky tomu se vstřebá přímo do sliznice, což znamená o 350 % lepší vstřebatelnost než u klasických doplňků.

V těchto proužcích navíc najdete kyselinu hyaluronovou a elastin, které fungují synergicky s kolagenem. Vzájemně zvyšují své účinky na pleť, chrupavky, vlasy i nehty.

Oproti běžným tabletám tak získáte:

  • o 20,5 % vyšší účinnost při vyhlazení vrásek,

  • o 30 % méně vrásek,

  • o 13,7 % zlepšení elasticity pleti,

  • o 10 % vyšší hustoty pleti.

Opravdu funkční kolagen na pleť

Tento revoluční kolagen si můžete prohlédnout na webových stránkách oblíbeného e-shopu Pure District. Tam si ihned můžete objednat tento revoluční doplněk za opravdu parádní cenu. Už během několika týdnů poznáte znatelný rozdíl a přesvědčíte se na vlastní pokožku i klouby.

 

 

K tomuto článku není otevřena diskuze