Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: nymag.com

Lindsay Lohan: zásnuby s lesbičkou

Pořádnou dávku zklamání připravila svým fanouškům herečka Lindsay Lohanová.

Během filmového festivalu v Cannes totiž vyšlo najevo, že je šťastně zamilovaná. To by nebylo zas až tak hrozné, kdyby to ovšem nebylo do jiné ženy. Její vyvolenou se stala dýdžejka Samantha Ronsonová, která jí dokonce obdarovala diamantovým zásnubním prstenem, kterým se mladá herečka během festivalu okázale chlubila.

Lindsay se seznámila se Samanthou minulý rok na jednom z večírků. Od té doby se od sebe nehnou takřka na krok a jsou pravidelně vídány, jak spolu chodí ruku v ruce na večeře při svíčkách či romantické procházky. Dámy však až doposud svorně tvrdily, že jsou pouze kamarádky.

Teprve během festivalového týdne v Cannes, daly veřejně průchod svým citům. "Kdekoliv jsem je zahlédl, vášnivě se líbaly a objímaly," prozradil jeden z návštěvníků festivalu.
Lindsay sama později přiznala, že Samantha je ženou jejího života. "Samantha je moje zlatíčko. Mám jí moc ráda. Je to vlastně nejlepší člověk, kterého jsem kdy poznala," nechala se slyšet viditelně zamilovaná herečka, která tak svou orientací udělala spoustě fanoušků opačného pohlaví pořádnou čáru přes rozpočet.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 209