Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Loupili s kalhotkami na hlavě

Při vykrádání obchodu je nejlepší si nasadit dámská tanga své přítelkyně. Je to praktické, maska a talisman v jednom…

Znáte to. Desperáti Divokého západu při přepadání bank používali k maskování šátky přes obličej. Ty byly později nahrazeny kulichy s otvory pro oči a ústa, někteří lupiči zase dávali přednost gumovým maskám a škraboškám, z nichž největší oblibu získal asi Mickey Mouse nebo prezident Nixon. Dobrou službu prokázaly i dámské nylonové punočocháče natažené přes obličej.

A teď přichází další maskovací modifikace, která si vzala inspiraci z dámského spodního prádla - tanga! Ano, čtete dobře, spodní kalhotky se značně zeštíhlenou zadní částí!

S touto převratnou novinkou přišli dva lupiči z městečka Arvada ve státě Colorado v USA. Bezpečností kamera zaznamenala v krámu se smíšeným zbožím dva muže, kteří tam ukradli nezjištěné množství peněz a cigaret.

Jeden z mužů měl na hlavě nasazená zelená tanga, druhý modrá. Řemínek kalhotek jen stěží zakrýval  nos, ústa a bradu mužů, zbytek obličeje si géniové zločinu nechali odhalený. Jeden z lupičů nesl růžový baťoh, který byl až po okraj nacpán kradenými věcmi.

Podle popisu měli muži oblečené tričko a džíny a mohlo jim být kolem dvaceti. Jeden z nich měl tetování na levé paži. Pátrací relace začínala asi takto: “Dnes dva muži maskovaní dámskými kalhotkami…”

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 127