Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spearsová / foto: Korzo

Britney se pokusila zabít. Dvakrát…

Problematická popová hvězdička Britney Spears se pokusila o sebevraždu. Dvakrát. Tvrdí to alespoň autor její nové neautorizované biografie Ian Halperin. Ten zkoumal život Britney rok a půl.

V rozhovoru pro americký magazín Life&Style uvedl Halperin, který mezi jinými napsal i životopisy předčasně zesnulého Kurta Cobaina či kanadské divy Celine Dion, že zná detaily sebevražedných pokusů. „Mám za to, že ty informace sedí. Vím o tom celkem dost,“ prohlásil.

Sebevražda jako únik?
Zdroj z rodiny Spearsových Halperinovi potvrdil, že zpěvačka často narážela na možnost sebevraždy. Odhalil také, že se o ni skutečně pokusila po narození druhého syna Jaydena Jamese v září 2006. „Stalo se to, když se Jayden narodil a bylo zřejmé, že manželství s Kevinem je pomalu v troskách,“ uvedl zdroj.

Tehdy několikrát pronesla věty jako „přála bych si být mrtvá“ nebo „bylo by lepší, kdybych usnula a už se nikdy neprobudila“. „Říkala to stále, pravidelně, pořád dokola,“ upřesnil zdroj a dodal: „Zdálo se, že v tom spatřuje snad jedinou možnost úniku.“

Stále v problémech
Při osmnáctiměsíční práci na knize, která už míří na pulty obchodů, mluvil autor s řadou lidí z okolí Britney a mnohokrát i se samotnou zpěvačkou. „Dokonce jsem byl i v jejím domě. Často jsem s ní hovořil,“ řekl Halperin. Soudí, že ačkoliv se Britney v poslední době pod dozorem otce umravnila a změnila svou životosprávu, stále ještě není z problémů venku.

„Domnívám se, že je pořád v nebezpečí recidivy podobného chování, což by byla katastrofa. Ona sama mi při našem rozhovoru řekla, že s ní je to vždy tak, že udělá dva kroky dopředu a jeden zpátky,“ doplnil Halperin.

To potvrzuje i dobře informovaný zdroj z okolí Britney. „Stále užívá řadu medikamentů, v lajně jí drží rodiče, soud a početný tým lékařů a manažerů. Vypadá teď jako zombie, je to jen odvar té Britney, kterou kdysi byla…,“ zakončil.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 173