Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kateřina Kristelová / foto: Korzo

Sexy Kristelová: proč se rozhodla fotit nahá

Osmadvacetiletá moderátorka Kateřina Kristelová ukončila po sedmi letech kvůli neshodám svůj vztah s hokejistou Lukášem Filipem. Osamělost si ale vynahrazuje úspěchy v práci i modelingu.

Začátkem června třeba vyhrála soutěž o nejkrásnější nohy, v níž porazila zkušené modelky, jako jsou Lucie Váchová či Petra Faltýnová. V polovině dubna zase v Jižní Americe fotila sérii erotických snímků pro červencový Playboy.

magazin.cz

 

Poté, co vykoukla bradavka
"Nabídku od Playboye jsem dostala už několikrát, ale vždycky jsem ji odmítla. Nechtěla jsem se svlékat. Rozmyslela jsem si to až na základě příhody, která se mi stala loni v listopadu," řekla Katka. Jak k tomu tedy došlo?


"Tehdy mi na oslavě 27. narozenin Dan Holovský z VyVolených strhnul v bazénu plavky a vykoukla mi bradavka. Hned druhý den se to samozřejmě objevilo na titulní straně jednoho bulvárního deníku. Tak jsem si řekla, že když už mě může vidět každý kopáč, který se v poledne opře o lopatu, tak se nafotím nahá alespoň za peníze," vysvětlila Kristelová.


Konkrétní částku, kterou od Playboye dostala, však tají. Jediné, co prozradila je, že jde o šestimístné číslo.

 

S fotkami spokojená
Obálku časopisu jí do Solidní nejistoty přišli pokřtít frontman kapely Kabát Pepa Vojtek s přítelkyní Jovankou Skrčeskou a zpěvák Sámer Issa. Sama Kristelová je s fotografiemi naprosto spokojená. "Ty fotky jsou opravdu vkusné, a to je to, o co mi šlo," uvedla.


Focení mělo původně probíhat v Thajsku. Kvůli tomu, že by se zde moderátorka ale nemohla odhalit, se ale nakonec jelo na venezuelský ostrov Isla Margareta.


"Chtěla jsem fotit někde u moře, kde nebude problém se svléct. Nechtěla jsem továrnu ani skleníky, a to mi produkce splnila," dodala spokojeně Katka.

 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 188