Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Zbláznilo se mu tělo, mění ho v ženu

Britský tisk informoval o muži, který se mění v ženu. Nic nového pod sluncem, říkáte? Jenže tenhle pán to nedělá dobrovolně, není transexuál, takhle ošklivě si s ním pohrává jeho tělo.

Šedesátiletý hospodský zpěvák Terry Wright  nakonec požádal o pomoc lékaře, a tak se jeho příběh dostal do světa, jak informoval deník The Sun. “Jsem muž, ne žena. A nechci být ženou,” říká zoufalý chlapík, který touží jen po tom, aby se jeho život vrátil do starých kolejí.

Terrymu, který má pět dětí, začaly před deseti lety řídnout vlasy, vousy i ochlupení, od té doby má jemnou kůži a …prsa. Brzy si toho všimli děti z okolí a začali mu říkat "ženomuž".

magazin.cz

Nevědí si s ním rady
Testy krve ukázaly, že Terry má abnormálně zvýšenou hladinu ženského hormonu estrogenu. Lékaři, kteří ho léčí, jsou z případu v šoku. Tvrdí, že se s něčím podobným se ještě nesetkali, navíc nemají ponětí, co mohlo nemoc spustit a hlavně, jak ji zvrátit.

Terry doufá, že nějaké řešení najdou. “Lékaři mi říkají, že jsem zajímavý, unikátní případ, jenže já nechci být zajímavý, já chci být zase normální a chlap.”

Život opravdu nemá jednoduchý. Kromě toho, že mu děti z okolí nadávají, si ho v poslední době začali plést se ženou úplně. “Nedávno do mě vrazil malý kluk, jeho matka ho chytla a povídá mu: ´Omluv se paní.´ I mí přátelé jsou z toho v šoku, ale snaží se to brát s humorem. Říkají, že jsem hezky vypadající muž,” vysvětluje Terry, který již má všeho plné zuby

Jeho lékař dokonce nejdříve předpokládal, že se pokoušel o hormonální změnu pohlaví a nabídl mu operativní změnu, což Terry naštvaně odmítl.

Psychiatr zase soudí, že by jeho problém mohl být duševního původu. Kromě  psychiatrického vyšetření navrhuje také neurologické, za nadprodukci estrogenu by také mohl být nádor.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 578