Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Silikon / foto: shutterstock

Velká prsa zadarmo? Žádný problém!

Učitelka si splnila své dlouholeté přání. Nechala si zvětšit prsa.

Sama by na to neměla, a tak na k tomu určené internetové stránce vybrala peníze od sta mužů, které vůbec nezná.

Nemáte peníze? Nevadí!
Karen Fielding si zaplatila operaci, která stála asi 75 000 Kč, ale teprve poté, co se jí na stránkách internetové sociální sítě MyFreeImplants.com podařilo celou částku vybrat.

Třiadvacetiletá žena na operaci cestovala z britského městečka Lancashire až do Prahy, kde byl zákrok proveden a prsa úspěšně a viditelně zvětšena.

Karen začala operaci zvažovat před třemi lety, poté, co porodila dceru Casey a přestala být tak docela spokojena se svými tvary.

Nevěřila vlastním očím

magazin.cz
Ale teprve letos v lednu se skutečně odhodlala. Jako učitelka ve školce ale nepobírá závratnou mzdu, a tak si své přání rozhodla splnit poněkud odlišným způsobem.

V lednu se přihlásila na zmíněnou stránku a už v květnu měla na svém virtuálním kontu, které se rychle zhmotnilo v reálné, částku 2500 liber.

„Dívali jsme se zrovna s manželem na pořad o plastické chirurgii. Řekla jsem mu o svém nápadu a pak jsem se na stránku znovu podívala. Byl to neuvěřitelný pocit, když jsem zjistila, že už mám na operaci peníze,“ říká šťastná Karen.

Šance pro každou
Ženám stačí na stránku umístit své fotky a muži se na jejich základě (prý ale svou roli hraje i životní příběh) rozhodují, komu přispějí. Fotografie po zákroku jsou dobrovolné, nikoliv povinné.

Stránka je uvozena mottem: „Pánové, pomozte ženě svých snů dostat tělo jejích snů. Vytvořte si vztah s vybranou dívkou a pomožte jí k prsním implantátům.“

Karen je nadšená výsledkem a všem dárcům opravdu vděčná. „Teď mám tělo, které konečně vypadá přírodně. Vím, že můžete ovlivnit to, jak vypadáte cvičením a správnými návyky při jídle, ale větší prsa tak nedostanete.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 252