Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dekolt / foto: sxc.hu

Před sexem zkontrolujte ruční brzdu

Párek milenců, který místo na ruční brzdu myslel na něco mnohem více vzrušujícího, skončil v nemocnici, když ve chvíli vášně spadl i s autem z padesátimetrového útesu.

Dvojice si sice vyhlédla na své dostaveníčko dostatečně opuštěné místo, ale anonymitu se jí zachovat nepodařilo.

Číňanka Lin Gu a její milenec Lee Shin skončili pochroumaní a s polámanými kostmi, když se zřítili do propasti poblíž města Xin Dian.


"Zaparkovali blízko okraje srázu a nezajistili vozidlo ruční brzdou. Když se pak pustili do milování, houpavý pohyb způsobil, že se auto rozjelo a zřítilo. Měli ohromné štěstí, že vyvázli bez vážného zranění," řekl reportérům Today News policejní mluvčí.


Milenci opravdu měli štěstí: ač byli zranění - a celí od bahna - podařilo se jim dostat se z propasti zpět na silnici. Tam Lin poprosila Leeho, aby šel dál hledat pomoc a sama zašla do domu, který byl vidět poblíž.

Majitel tohoto domu, Chen Chenggang, řekl, že ho žena prosila, aby nikomu neříkal, jak k nehodě došlo, "protože, kdyby se o tom dozvěděl její manžel, určitě by požádal o rozvod."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 191