Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: parishiltonrecord

Paris Hilton kandiduje na prezidentku USA

Zbláznila se Paris Hilton? Nebo jde o miliardářskou recesi?

Před časem se snažil republikánský prezidentský kandidát John McCain zdiskreditovat svého demokratického protivníka Barracka Obamu klipem, ve kterém použil záběry Paris spolu s Britney a právě Obamou. Spot doplnil komentářem: "...největší celebrita na světě, ale je schopen nás vést?"


To stačilo, aby Paris přivedl na zdánlivě šílený nápad. Chopila se ho s překvapujícím vtipem a ironií, kterou bychom od blondýny a profesionální celebrity jejího formátu rozhodně nečekali, a ostře vytáhla proti McCainovi.


V úterý odvysílaly hlavní zpravodajské kanály dvouminutový klip, ve kterém 27letá dědička hotelového impéria ohlašuje svou kandidaturu na prezidentku Spojených států.


Na začátku klipu označuje 71letého McCaina za nejstarší celebritu na světě. „..je super starý. Je dokonce tak starý, že pamatuje doby, kdy tanec byl hřích a pivo se podávalo v hliněných korbelech,“ říká Paris v projevu, který jí napsal televizní komediální scénárista Chris Henchy.


magazin.cz

 


Oblékla se do leopardího

Ostatně celá tzv. "kandidatura" působí velice uvolněně a neformálně. Paris během projevu leží na lehátku u bazénu, oděna do svůdných plavek s leopardím vzorem. 


„Ahoj Ameriko,“ zdraví z lehátka diváky. „Jmenuji se Paris Hilton a jsem také celebrita. Jenže já nepřicházím ze starých časů a neslibuji vám takové změny jako ten druhý chlápek. Já jsem fakt vášnivá.“


„Ale z toho, jak mě ten vrásčitý stařík použil ve své kampani, jsem pochopila, že jsem také prezidentskou kandidátkou. Takže díky za podporu, bělovlasý frajere. A chci, aby Amerika věděla, že jsem připravena ji vést.“


Růžový bílý dům

Paris stihla i nastínit svůj politický program. Uvědoměle myslí na ekologii a navrhuje omezit těžbu ropy a u amerických břehů ji provádět jen pod přísným dohledem. Chce také daňové pobídky pro automobilky, které budou vyrábět hybridní auta nebo vozy na solární pohon. Ekologickou část zavřela slovy: „Energetická krize je vyřešena. Uvidíme se v televizních debatách, potvory.“


Pak ještě navrhla, aby byl Bílý dům natřen na růžovo. Z dalších plánů ještě prozradila, že za viceprezidentku by si asi vybrala zpěvačku Rihannu. „Uvidíme se v Bílém domě,“ uzavřela své prohlášení.


Je to téměř neuvěřitelné, ale ona je vážně vtipná. Klobouk dolů, Paris...

 

Podívejte se na kandidátský klip:


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 956