Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Mendes / foto: Calvin Klein

Nahou Evu Mendes zakázali v USA

Stačí ukázat kousek bradavky a v USA si v televizi ani neškrtnete. Eva Mendes by vám mohla povídat.

„Je to mé tajemství,“ šeptá polonahá sexy kráska Eva Mendes v nové reklamní kampani na parfém Secret Obsession Calvina Kleina. Co ovšem v této kampani není tajemstvím, je její tělo. A právě to nadzvihlo ze židlí prudérní strážce čistoty a morálky, kteří okamžitě začali volat po zákazu reklamního šotu v americké televizi s tím, že je příliš pikantní.

Když budete dávat pozor, tak během 30sekundového spotu máte možnost zahlédnout krátké záběry bradavek jedné z nejkrásnějších žen světa. A to je ten problém.

Někteří lidé totiž soudí, že jediný pohled na bradavku by mohl dítěti způsobit šok, zničit jeho nevinnost a vrhnout nešťastné dítko přinejmenším na dráhu zločinu. Jako by první věc, kterou jsme všichni měli v ústech, nebyla právě ženská bradavka...

A jelikož tento požadavek spatřil světlo světa ve Spojených státech, není divu, že tam byl zmíněný rajcovní spot zakázán.

magazin.cz


Moralisti, děkujeme
Vedení Calvina Kleina se ale stažením kontroverzní reklamy nezdá být nijak rozhořčeno. Ostatně co je lepší reklama než zákaz? A tak firma pustila spot na svých stránkách pod titulkem „Reklama s Evou Mendes zakázána.“ A bylo vymalováno.

V USA je to s dosažitelností internetu mnohem lepší než u nás, proto bude brzy mít klip svůdné Evy v černobílém snímku větší sledovanost, než by mu zajistila televize v hlavním vysílacím čase.

Nebylo by ani divu, kdyby vedení u Kleinů s takovým popraskem počítalo, jak to tak vypadá podle vyjádření prezidenta firmy Toma Murryho: „Tento vývoj pro nás na americkém trhu není nijak překvapivý. Stojíme za tím, že reklama je výjimečná a pomůže posílit značku Secret Obsession. Dosáhli jsme toho, že lidé se na klip chodí dívat na naše stránky. A to je pointa prodeje. Očekáváme velice úspěšný celosvětový start.“

magazin.cz


Bála se o svou pověst
Eva Mendes poprvé ukázala své tělo ve filmu Noc patří nám z roku 2007. V té době se svěřila v jednom rozhovoru, že šílela hrůzou, co si o ní pomyslí její otec.

Když pak seděla v hledišti na festivalu v Cannes a sledovala film, myslela si: „Pane bože, to snad nejsem já. Bože, bože, to jsem já! To je mé prso, to jsou má prsa!...“

Od té doby Eva už svůj stud překonala a nyní nejsou její nahé snímky zas takovou vzácností. Na druhou stranu jí musíme přiznat, že jimi neplýtvá bezúčelně a snaží se podporovat dobré věci, jako když nahá pózovala pro kampaň na ochranu zvířat organizace Peta.

Podívejte se na video, které způsobilo celý poprask:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 287