Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kim Kardashian / foto: egotastic

Královny pláží: Kim Kardashian

Další z řady královen pláží je jedna z amerických profesionálních celebrit Kim Kardashian. 28letá tak trochu herečka, tak trochu modelka, ovšem hlavně hvězda večírků, vlastní reality show a ukradené lechtivé videonahrávky.

Otec Kim je poměrně známý advokát, který mimo jiné zastupoval i O.J. Simpsona v soudním procesu, který bez dechu sledovala v televizi celá Amerika. Vedle toho otec vlastnil i hudební marketingovou firmu, kde Kim během střední školy získala první kontakty se šoubyznysem.

magazin.cz

 

Kardashian proslavilo domácí video plné sexuálních hrátek s jejím tehdejším přítelem, zpěvákem Rayem J, které uniklo na veřejnost. Do té doby poměrně neznámá Kim (vědělo se o ní jen díky faktu, že obrážela nejrůznější párty po boku Paris Hilton) se tak probourala na první stránky bulvárních novin a časopisů. Civilní žalobou navíc vysoudila pět miliónů dolarů.


 

magazin.cz
 

Od té doby už pracuje jen na tom, aby posílila vlastní image celebrity. A ze svého jména udělala populární značku. Pracuje na přípravě vlastních parfémů, je pilná také v oblasti fitness a hubnutí, kterou jsou Američané posedlí. Natočila film se cviky a vydala také karty, které cviky popisují. 

magazin.cz

 

Před rokem také rozjela vlastní reality show Keeping Up With The Kardashians, kde spolu s ní účinkují další členové slavné rodiny. Matka se totiž po smrti otce před pěti lety znovu provdala, tentokrát za někdejšího slavného olympionika a vítěze olympijského desetiboje z roku 1976 Bruce Jennera.

magazin.cz

 

A že je v televizi ukazovat. Kim má celkem osm sourozenců, ať už vlastních, nevlastních či vlastních jen napůl.

magazin.cz

 

Spolu s Paris Hilton, Nicky Hilton, Tarou Reid, Lindsay Lohan či Nicole Richie patří Kim Kardashian k nejznámějším hollywoodským „vymítačkám“ párty a večírků. Kde se něco děje, tam některá ze zmiňovaných slečen nemůže chybět.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 327