Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ali Larter / foto: Egotastic

Sexy herečky z Hrdinů v bikinách

Těmhle dvěma kráskám z populárního seriálu Heroes to v bikinách ohromně sluší. Zítra vám ukážeme také sexy chlapíky z Hrdinů.

"Zachraň roztleskávačku. Zachráníš svět." Tak znělo motto Hrdinů. A tou roztleskávačkou byla krásná Hayden Panettieri.

magazin.cz

Hayden nejen hraje, ale také zpívá. Dosud se ale nestačila vymanit ze škatulky Hrdinů a prorazit i v jiných rolích či na hudebních pódích. Postava Claire ji proslavila po celém světě.

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

To Ali Larter, dvaatřicetiletá americká herečka, toho už stihla více. Někdejší modelka se později prosazovala zejména ve snímcích cílených na mladé publikum. Zahrála si i v některých úspěšných hollywoodských filmech, například Resident Evil.

magazin.cz

I přesto je její postava někdejší lasvegaské striptérky Niki Sanders, která má alternativní osobnost v podobě mnohem agresivnější Jessiky, jednou z jejich nejvýraznějších.

Heroes sbírali televizní ocenění, jedno z nich (Saturn Awards, které se udělují filmům s tématikou fantasy a scif-fi) si za nejlepší výkon ve vedlejší roli odnesla právě i Ali Larter.

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 248